YILDIRIM: MHP’DE GÖREV YAPMAK ŞEREFTİR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım parti binasında yaptığı basın açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisinde hangi kademede olursa olsun görev yapmak çok önemli bir şereftir dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım yaptığı açıklamada “ 21 Mayıs 2017 tarihinde göreve gelmemizin ardından tamı tamına 3,5 yıl gibi bir sürenin ardından bugün önemli bir yol ayrımındayız. Geride bıraktığımız süreçte pek çok tarihi ana ve pek çok seçimi de geride bıraktık. Bundan 3,5 yıl önce bu yola çıkarken tek bir gayemiz vardı. İlahi kerimitullah davasına layık olabilmek ve baki kubbe’de hoş bir seda bırakabilmekti. Halis amellerle çıkmış olduğumuz bu yolda Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki pek çok il başkanına nasip olmayan başarılara imza atmak bize nasip oldu. bu başarılar yalnızca bizim tek başımıza yapmış olduğumuz kazanımlar değildir. Başta bilge liderimiz sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in yolumuzu aydınlatan ve bize ışık  olan siyaseti ve bize olan destekleri ile meydana geldi.

MHP’DE GÖREV YAPMAK ŞEREFTİR

Milliyetçi Hareket Partisinde hangi kademede olursa olsun görev yapmak çok önemli bir şereftir. Çıkmış olduğumuz siyasi arenada bir dönem merkez ilçe yöneticiliği sonrasında ilçe başkanlığı ve sonrasında da il başkanlığı yapmak bize nasip oldu. bu vazifeleri her zaman bir görev olarak bildik ve öyle değerlendirdik. Lider ülke Türkiye hedef 2023 ve 2071 yolculuğunda şehrimiz ve ülkemiz için önemli kazanımlarda bulunduk. 1 kasım seçimlerinde kaybetmiş olduğumuz bir vekilimizi 24 Haziran seçimlerinde şehrimize ve partimize kazandırdık. 31 Mart yerel seçimlerinde de Kütahya tarihinde bir ilke imza atarak il belediye başkanlığını partimize kazandırıp belediye başkanlığı sayımızı ve il genel meclisi üye sayımızı artırarak çok önemli kazanımlar elde ettik. Elde etmiş olduğumuz seçim ve siyasi başarı ve kazanımlarla oy ortalamamızı son seçimlerde il genel meclisinde yüzde 26’ya kadar dayandırarak partimiz adına ülke ortalaması üzerinde bir sonuç alarak katkı sağladık dedi.

PAYLAŞ