Vali Toraman ilimizden ayrıldı

Resmî Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya’ya veda etti.

Personel ve kurum amirleri, Valilik binası önünde gerçekleştirilen törende Vali Toraman’ı uğurladılar ve yeni görevlerinde başarılar dilediler.

KURUM AMİRLERİ İLE VEDALAŞTI

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, kentten ayrılmadan önce Valilik binası önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde Kütahya’da görev yapan personel ve kurum amirleri ile vedalaştı. Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilen uğurlama töreninde, herkesle tek tek görüşüp yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

VALİ TORAMAN’IN VEDA MESAJI İSE ŞU ŞEKİLDE OLDU

Kıymetli Kütahyalı Hemşerilerim,

Bugün itibariyle büyük bir şerefle yürüttüğüm Kütahya Valiliği görevimden ayrılıyorum. Beni valilik makamına layık gören ve vazifelendiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Yüce Allah’tan “Gideceğim yere doğruluk ve esenlik üzere girmemi sağlamasını, çıkacağım yerden de beni doğruluk ve esenlik üzere çıkarmasını” niyaz ediyorum. Hakkınızı helal ediniz, lütfen. Allahaısmarladık.

PAYLAŞ