Sanayi’nin Gelişmesi masaya yatırıldı

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesinde İş adamları ile bir araya geldi.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesinde İş adamları ile bir araya gelerek Kütahya’da Sanayi’nin Gelişmesi Konularında İstişarelerde bulundular.

YATIRIMCILARIN ÖNERİLERİNİ NOT ALDILAR

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek brifing alan Kütahya Ak Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri Kütahya’da Sanayi’nin Gelişmesi hakkında fikir alışverişi yapılarak masada iş adamların talepleri ve yatırımcıların önerilerini not aldılar.

Kazanan yine Kütahya olacak

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun sosyal platform hesabından “2. Organize Sanayi Bölgemizdeyiz” başlığı ile yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

2. Organize Sanayi Bölgemizdeyiz

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun sosyal platform hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı. “Değerli Yatırımcılarımızla ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek Sanayimizin Gelişmesi Konusunda İstişarede Bulunduk. Yatırımcılarımızın önerilerini not aldık. Ekonomimizin lokomotifi olan İş adamlarımız ile Büyüyen, gelişen, üreten Kütahya için gayret göstermeye devam edeceğiz. Kazanan yine Kütahya olacak” dedi.

PAYLAŞ