MASKESİZ DOLAŞMAK YASAK

Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği, toplu yaşam alanı kapsamında olan ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Zafer Meydanı, Saman Pazarı Asım Gündüz Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (FSM), Atatürk Bulvarı, Sevgi Yolu ve Menderes Caddesinde vatandaşlara getirilen maske takma zorunluluğu başladı.

Koronavirüs Covid-19 virüsü nedeniyle alınan kararlara bir yenisi daha eklenerek vatandaşların sağlıkları açısından ve virüsün ilimize yayılmasını önlemek amacıyla bir dizi daha güvenlik önlemleri alındı. Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında toplanan Kütahya İl Hıfzıssıhha kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde maske takmanın zorunlu olması kararı alındı.

SEVGİ YOLUNA GİRİŞLER MASKELİ

Alınan tedbirler karşısında sevgi yolu girişleri tutularak emniyet güçleri tarafından maskesiz vatandaşların sevgi yoluna girişleri yasaklandı. Sevgi yoluna çıkan ara sokaklarda da emniyet mensupları tedbir alırken girişleri kontrol altına aldı. Yan yollardan maskesiz vatandaşları durduran polisler maske temin ederek sevgi yoluna girişlere izin  veriyorlar.

PAYLAŞ