KÜTAHYA İÇİN OLMAZSA OLMAZ

KÜTAHYA İÇİN OLMAZSA OLMAZ

Kütahya’nın ekonomisinde lokomotif görevini üstlenmesi beklenen Zafer Organize Sanayi Bölgesine destek mesajları geliyor. Zafer Organize Sanayi Bölgesini canlandırmak için var gücüyle çalışan Kütahyalı bürokratlar ve Kütahyalı iş adamları Kütahya’nın istihdamında önemli bir rol üstleneceği OSB için yakın illerden destek mesajları alıyor.

Zafer Organize Sanayi Bölgesini canlandırmak için var gücüyle çalışan Kütahya bürokratları ve Kütahyalı iş adamları Kütahya’nın istihdamında önemli bir rol üstleneceği OSB için yakın illerden destek mesajları almaya devam ediyor.

KÜTAHYA İÇİN OLMAZSA OLMAZ

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Kütahya’da istihdama büyük ölçüde katkı sağlayacak. Bu sebepten dolayı Kütahya’nın olmazsa olmazları arasında yerini alan Zafer Organize Sanayi Bölgesinde parsel fiyatları da belirlenmiş yatırımcılarını bekliyor.

ZAFER OSB İSTİHDAM DAĞITACAK

Alt yapısı ve üst yapısı ile cazibe merkezi olması planlanan ve Kütahya’ya yakın illerin de yakından takip ettiği Zafer Organize Sanayi Bölgesi yeni kurulacak firmaların ardından kıskanılacak bir bölgeye dönüşmesi bekleniyor. Fabrikaların yakın takibinde de olan bölge tamamlandığında ilimize istihdam dağıtacak hale gelecek.

İLK YER TAHSİSİ YAPILDI

Kütahya’nın ekonomik gelişimi için büyük umutlar beslenen Zafer OSB’de ilk yer tahsisi haziran ayı içerisinde yapılarak bölge umut verici bir hale dönüştü. “Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 534 bin m2 arsa tahsisi gerçekleştirilerek firma Otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon, parça üretimi ve montajını Zafer Organize Sanayi Bölgesinde yapacak. Şirket, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını beyan ederek bölgenin önünün açılmasına neden oldu.

BURSA’DA ZAFER KONUŞULDU

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası liderliğinde yürütülen Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını da yakından takip ettiklerine vurgu yaparak bölge yatırımcıları için sağlanan imkanları Bursa Ticaret ve Sanayi Odamızda üyelerimizle paylaştık dedi.

BURSALI YATIRIMCILARIN GÖZÜ KÜTAHYA’DA

Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesinde parsel fiyatlarının belirlenmesi ve yatırımcıları gözeterek yapılan çalışmalar sonucunda ve Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanlığında üyelere Zafer Organize Sanayi Bölgesinin avantajları anlatılarak Bursalı yatırımcıları ve iş adamlarının gözü Kütahya’ya çevrildi. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da olduğu toplantıda Zafer Organize Sanayi Bölgesi yatırım avantajları görüşülmüştü.

PAYLAŞ