ÇOCUKLAR İÇİN YAPTIKLARINI ANLATTI

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık

ÇOCUKLAR İÇİN YAPTIKLARINI ANLATTI

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık 20 Kasım Dünya Çocuk Günü için pandemi süresince Kütahya’da çocuklar için yaptıklarını anlattı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününün tüm çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerine başladı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık pandemi sürecinde çocuklar için yapılanları anlattı.

ÜCRETSİZ EĞİTİME DESTEK PORTALI AÇTIK

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık “özellikle Kütahya Belediyesi olarak, bu pandemi sürecinde çocuklarımızın sağlığını ve geleceğini düşünerek birkaç önemli faaliyetlerimiz oldu. Ücretsiz Eğitime destek portalı açtık” dedi.  

DERSOMANİ EĞİTİM DESTEK PORTALI AÇTIK

Prof. Dr. Alim Işık “Pandemi sürecinde okulların kapalı olduğu ve çocukların okula gidemediği dönemde evde geçirdikleri vakitlerini iyi değerlendirebilecekleri ilkokul1.,2.,3.,4., sınıf ve anasınıfı olacak şekilde tamamen Millî Eğitim Bakanlığı’nın kabul ettiği format içerisinde dersomani eğitim destek portalı açtık. Çocuklarımızdan ücretsiz olarak epeyce faydalanan oldu. Ve velilerimizin de memnuniyetini geri aldık” dedi.  

ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK

Kütahya Belediyesi şirketi aracılığıyla pandemi sürecinde başlattığımız maske üretiminde çocuklarımızı da unutmadık. Değişik renk desen ve büyüklükte çocuk maskeleri üretimini yaptık. Özellikle belediyemize gelen velilerimizin talebi halinde ücretsiz veya şirketimizin vatandaşlarımıza dağıtıldığı ya da sattığı birimlerde vatandaşımızın hizmetine sunduk.

OKULLARIMIZIN DEZENFEKTANINI ÜSTLENDİK

Başkan Işık “Bir diğer hizmetimiz belediyemiz mücavir alan içerisinde bulunan toplam 326 adet çocuk parkımızın düzenli olarak dezenfektanını sağladık. Sağlamaya devam ediyoruz. Aynı şekilde okulların açılması ile birlikte okullarımızın dezenfektanını üstlendik” dedi.

3-6 YAŞ ARASI ÇOCUK KREŞİ AÇTIK

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık “Tüm pandemi kurallarına uymak kaydı ve şartı ile belediyemiz bünyesinde 3-6 yaş arası çocuk kreşi açtık. Bu hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ