BÜYÜK TRANSFER

B. Kütahyaspor transfer komitesinin büyük gizlilik içerisinde yürüttüğü yoğun çalışmalar sonrasında; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcusu, sol bek Emir Miray Köksal’ın takıma 1 yıllığına kiralandığı Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sayfasından duyuruldu.

   18 Ekim 2001 Sakarya doğumlu olan ve Sakaryaspor’da futbol hayatına başlayan Emir, 2017 yılında transfer olduğu Fenerbahçe ile 8 Haziran 2020’de 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

   SOL AYAĞI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Emre Belözoğlu’nun Sportif Direktörlüğe gelmesiyle ilk imzayı attırdığı 1.78 boyundaki genç sol bek yüksek top tekniği ve çok iyi kullandığı sol ayağıyla dikkat çekiyor.

SÜPER LİG’DE MERHABA DEDİ

Profesyonel olduktan sonra Göztepe ile Kadıköy’de oynanan maçta yedekler arasında yer alan Emir Miray Köksal devamında; Gençlerbirliği, Sivasspor ve Beşiktaş derbilerinde de yine kulübedeki yerini aldı. Ligin 34.haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe’nin 3-1 kazandığı Çaykur Rizespor mücadelesinde ise Hasan Ali Kaldırım’ın yerine oyuna girerek ilk profesyonel maçına Süper Lig’de merhaba dedi. Akademi Liglerinde Sakaryaspor ve Fenerbahçe formaları ile 166 maça çıkan Emir Miray Köksal 33 gol atma başarısı göstererek hücumda da etkili bir görüntü çizdi.

PAYLAŞ