Belediye’den sıkı tedbir

Kütahya Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) hastalığına karşı önlem almak amacıyla belediye hizmet binası, makine ikmal tesisleri, camiler ve oyun parklarında ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına hızla devam ediyor.

HİZMET BİNASI DEZENFEKTE EDİLDİ

Bu çerçevede Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, her gün onlarca hemşehrimizin hizmet aldığı Belediye Hizmet Binasında bulunan vezne alanı başta olmak üzere toplantı salonları, çalışma ofisleri, konferans salonları ve fuaye alanı gibi bir çok noktada dezenfektan uygulaması yapıyor.

TESİSLERDE ÇALIŞMA

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı aldığı önlemler çerçevesinde Belediye Makine İkmal Tesislerinde bulunan iş makinesi, servis aracı, cenaze aracı ve binek araçlarda detaylı ilaçlama ve dezenfeksiyon yaptı. Ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi bu çerçevede Evlendirme Memurluğu binasında bulunan tüm salonları ve bekleme alanlarını Koronavirüs (COVID-19) hastalığına karşı ilaçlayarak dezenfekte etti. Çalışmalar kapsamında Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise şehrimizde bulunan çocuk parklarında dezenfeksiyon ve yıkama işlemi yapıyor.

PAYLAŞ