BAŞKAN IŞIK GURBETTEKİ KÜTAHYALILARLA BULUŞTU

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Bornova Kütahyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği açılış merasimine katıldı.

İzmir’in Bornova ilçesinde faaliyete başlayan Kütahyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Dernek Başkanı Güray Karaduman’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Programda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’e Kemalpaşa Yörükler Derneği Yöneticisi Halil Efe Yörük Poşusu hediye etti.

Açılış töreninde Bornova Kütahyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güray Karaduman; “Derneğimizin amacı İzmir gurbetinde yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik içinde yaşamaları, yöreye has gelenek, görenek, örf ve adetleri canlı tutarak gelecek nesillere aktarılması, değerlere sahip çıkarak sivil toplum faaliyetlerini icra etmektir. Bu kapsamda faaliyetlerini sürdürecek derneğimize katkı koyan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bu vesile ile kardeşlik bağları ile güçlendireceğimiz ve değer katacağımız derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

PAYLAŞ