Artık umutlar tükendi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan karar sonrasında Belediye Kütahyaspor’un önümüzdeki sezon BAL’da devam edecek olması ile taraftarın umutları da bir üst lig için tükendi.

TFF tarafından alınan karara itiraz edip tahkim kuruluna yapılan itiraz ile umutlarının tükendiğini dile getiren taraftarlar, yeni sezon için yeni umutlar peşinde

TARAFTAR TEPKİLİ

Şuana kadar yapılan girişimlerin herhangi bir yerinde yer almayan AK Parti teşkilatları ve Milletvekillerine de tepki gösteriyor.

Tepkilerini sosyal medya üzerindeki sayfalardan dile getiren taraftarlar; “Anlam veremedik!

Türkiye Futbol Federasyonun aldığı karara tüm siyasî partilerimiz itiraz ederken Kütahya Ak Parti Millet Vekillerimiz ve Kütahya Ak Parti İl başkanımız acaba neden Kütahyasporumuzun yanında olarak itiraz etmediler. Sezon basında Tavşanlı linyite Ankara dan aktarılan kaynakları da duymayanımız kalmadı. Acaba vekillerimiz şampiyon olmamızı istemiyorlar mıydı?” ifadeleri ile paylaşımlarda bulunuyor.

“SAHİP ÇIKIN”

Yaklaşık iki sezondur Belediye Kütahyaspor’a bürokrasi ve ekonomik katkıda bulunmayan bazı kişi ve siyasileri işaret eden taraftarlar şehir takımının sahipsiz kaldığını dile getiriyor.

“Sezon başından bu yana yapılan kampanyalara destek olmayan, maçlara katılmayan siyasi ve bürokratları elbette unutmuyoruz. Yaklaşık 2 sezondur takımı yok sayıp hiçbir katkı ve destekte bulunmayanlar şimdi de takımı da taraftarları da yalnız bıraktı” şeklinde sitemlerde bulunuyor.

PAYLAŞ