Akdemir rehabilitasyon 17 yaşında

Akdemir rehabilitasyon 17 yaşında

Akdemir Özel Rehabilitasyon Merkezi 2013 yılından beri verdiği Rehabilitasyon hizmetleri ile 17. Yaşının gururunu yaşıyor. 04.07.2013 yılında kurulan Akdemir Özel Rehabilitasyon Merkezi kurucu Müdürü Mustafa Akdemir “biz kocaman bir aileyiz” dedi.

Akdemir Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Mustafa Akdemir, Akdemir Özel Rehabilitasyon Merkezi ailesi olarak bugün 17. Yılımızı geride bıraktık. 17 yıldır hizmet verdiğimiz rehabilitasyon alanında her yıl kendimizi geliştirerek Kütahya’da bu alanda tek olmayı hedeflediğimiz yere ulaştık. Bizleri tercih eden bu kocaman aile fertlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim dedi. 17 yıldır olduğu gibi önümüzde ki senelerde de Kütahya’ya hizmet vererek daima mutluluğu hedeflerimizden çıkarmayacağız dedi.

KÜTAHYA’DA ÖZEL EĞİTİM BİZİM İŞİMİZ

Akdemir Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Mustafa Akdemir, Akdemir Özel Eğitim Merkezi’nde kurucusundan şoförüne kadar kendinizi bir aile ortamı içinde bulursunuz. Eğitim personelimiz ana yapıyı bozmadan sürekli yenilenmektedir. Zihinsel, İşitme ve Bedensel engellilerin eğitimi, Özel Öğrenme Güçlüğü ve Yaygın Gelişimsel Bozukluklar (Otizm) destek eğitim alanlarında da uzman personelimizle hizmet vermekteyiz. Hizmet binamız tamamen özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak düzenlenmiş olup yerden ısıtmalı, özel donanımlı bireysel ve grup eğitim odaları ile çağdaş bir eğitim ortamı sunmaktayız. Bizi, bizden hizmet alanlara sorun. Kütahya’da özel eğitim bizim işimiz dedi.

PAYLAŞ