YOL ÇALIŞMALARININ 9 KM’Sİ SICAK ASFALT OLACAK

Kütahya İl Özel İdaresi tarafından Domaniç ilçesinde yol çalışmalarına hız verildi.

İl Özel İdaresi 2020 yılı programı kapsamında Ilıcaksu-Çukurca grup yolunda yol bakım, onarım ve genişletme çalışması ile 3 km’lik yol standardı yükseltilerek genişletmesi çalışması tamamlandıktan sonra stabilize malzeme serilecektir. Ayrıca Kütahya İl Özel İdare ile TANAP arasında yapılan protokol çerçevesinde 7,3 km’lik yol 1. kat sathi kaplama yapılacak. İl Özel İdaresi yol ekiplerince temel malzeme serimi tamamlanmak üzere. Temel malzemesi serildikten sonra kısa zamanda 1. kat sathi kaplama asfaltı atılacak.

Bunun yanı sıra Çokköy yolu ile Güney-Böçen yolunun (Bitümlü Sıcak Karışım) BSK asfalt yapımı için Köylere Hizmet Götürme Birliğimi tarafından PMT malzeme alımı ve nakliye işi ihalesi yapıldı. BSK asfalt temel malzemesinin yola serilip sıkıştırma işlemlerine Çokköy yolundan başlanıldı, kısa zaman içinde Güney-Böçen grup yoluna başlanılacak.
Yapılan bu yol çalışmalar ile 3 Km Ilıcaksu-Çukurca yolunda onarım çalışması, Çukurca-Erikli yolunda 7,3 Km 1. kat sathi asfalt kaplama, Böçen-Soğucak 4 Km ve Soğucak-Burhan yolunda 3 Km 1. kat sathi asfalt kaplama, Çokköy yolunda 3 Km (Bitümlü Sıcak Karışım) BSK asfalt kaplama ve Güney-Böçen yolunda 6 Km (Bitümlü Sıcak Karışım) BSK asfalt yol yapımı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ