YKS KÜTAHYA BİRİNCİSİ ZEYNEP TEKŞEN

Türk Eğitim Sen Kütahya İl Temsilcisi Erdoğan Aktaş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de Kütahya birincisi aynı zamanda Türkiye 436’ıncısı olan Zeynep Tekşen’e hediyeler takdim ederek başarısını kutladı.

Türk Eğitim Sen Kütahya İl Temsilcisi Erdoğan Aktaş, Türk Eğitim Sen’in köklü üyelerinden Cumhur ve Nazmiye Tekşen çiftinin kızları Zeynep Tekşen’i makamında ağırlayarak başarısını kutladı. Zeynep Tekşen, gösterdiği başarı ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de Kütahya birincisi aynı zamanda Türkiye 436’ıncısı oldu.

AKTAŞ’TAN BİRİNCİYE ALTIN ÖDÜLÜ

Bu başarıyı kutlayarak altın ve porselen hediyeler takdim eden Erdoğan Aktaş, “Zeynep kızımızın hem annesi hem babası bizim üyemizdir, okul temsilcilerimizdir. Bizim sendikamızın kurucu üyeleridir. Türk Eğitim Sen bir ailedir. Bizim ailemizin yani, Türk Eğitim Sen’in çocuğudur. Bu başarısından onur ve gurur duyduk. Başarılarının devamını diliyoruz. Bu başarısı ile istediği bölüme yerleşecektir. Çeşitli üniversitelerden de davetler geldiğini biliyoruz. İnşallah istediği yere gider. Okulunu bitirdiğinde ailesi gibi vatanına milletine faydalı bir insan olarak görmek istiyoruz. Bundan sonraki eğitim hayatında Türk Eğitim Sen Camiası olarak kızımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

DOKTOR OLMAK İSTİYORUM

Gösterdiği başarının mutluluğunu dile getiren Zeynep Tekşen, “Ailemin de bağlı olduğu Türk Eğitim Sen’de başarılarımın takdir görmesi beni gerçekten mutlu etti. Hediyeleriniz için teşekkür ederiz. Öncelikle aileme ve ilimize beni eğitim sürecinde desteklediği için teşekkür ediyorum. Pandemi gibi zorlu bir süreçte böyle bir başarı almak beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Emeklerimin karşılığını sizlerden böyle görmek ayrıca gurur verici. Tıp fakültesine giderek doktor olmak istiyorum. Bende iyi bir doktor olup ülkeme hizmet edeceğim” diye konuştu.

PAYLAŞ