Yatırımlar için destek istedi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık

Yatırımlar için destek istedi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık hafta sonu ilimizde bir dizi incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Kara İsmailoğlu’ndan şehrimize yapılacak önemli yatırımlar için destek istedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere hafta sonu Kütahya’ya geldi. İncelemeler ve bazı ziyaretlerde bulunmak için şehrimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilçe ziyaretlerinin ardından Kütahya Belediyesi’ni ziyaret etti.

BELEDİYE ÖNÜNDE KARŞILAMA

Bakan Karaismailoğlu, Kütahya Belediyesi girişinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, protokol üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Ömer Köse ve birim müdürleri karşıladı.

IŞIK, BRİFİNG VERDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu şehrimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ziyarette Bakan Karaismailoğlu’na Kütahya Belediyesi’nin yapılan ve uygulanacak olan projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

KARAİSMAİLOĞLU’NDAN DESTEK İSTEDİ

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ayrıca Bakan Karaismailoğlu’na ilimize yapılacak yatırımlar ile ilgili talepleri de iletti. Kütahya Belediyesinin yapmış olduğu proje ve bakanlıklar nezdinde yürütülen projelerle ilgili detaylı bilgi paylaşımıunda bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yapılacak olan projeler için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek istedi.

PAYLAŞ