VALİ TORAMAN’DAN KSBÜ’YE VEDA ZİYARETİ

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle görev yeri değişen Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya veda ziyaretinde bulundu.

KSBÜ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla görev yeri değişen Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya veda ziyaretinde bulundu. Vali Toraman, görev süresince KSBÜ ile iş birliği içerisinde ortak programlarla Kütahya’ya katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, bu kapsamda katkılarından dolayı Rektör Kavuncu’ya teşekkürlerini iletti.

“SAYIN VALİMİZ DEVLETİN SICAK ELİNİ HİSSETTİRDİ”

Rektör Kavuncu, Vali Toraman’ın kısa bir süre önce devlet büyükleri tarafından uygun görülerek Kütahya Valiliğinden ayrıldığını belirterek, şunları söyledi:  “Sayın Valimizin kendi mesleki çalışma hayatı içerisinde bu olağan bir durum. Ancak bizler açısında bir burukluk oluştu. Sayın Valimiz Kütahya’da kısa sayılacak bu dönemde kurumlar, STK’lar ve vatandaşlara devletin sıcak elini hissettirdi. Kütahya’nın önünü açacak projelere önderlik yaptı ve geride önemli kazanımlar bıraktı. Kuruluşu yeni olan üniversitemiz açısından gelişiminin ilk basamaklarına tanıklık yaptı ve büyük desteği oldu. Üniversitemize defalarca ziyareti ve gerçekleştirdiği çalışma toplantılarına müteşekkiriz. Yönetim ve koordinasyon şekli kapsamında samimiyet içerisinde belirtmeliyim ki; uyumlu, rahat ve verimli çalışmalar gerçekleşti. Bundan sonraki görev alacağı yer tıpkı Kütahya gibi kendisi için benzer hatıra ve anlamları olmasını ümit ediyorum. Kendilerini üniversitemize her zaman ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız. Sayın Valimiz ve ailesine sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

Veda ziyaretinde KSBÜ üst yönetimi de hazır bulundu.

PAYLAŞ