VAKA SAYILARI ÜRKÜTÜCÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz Sosyal Platform hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Hastanelerimiz, sağlık sistemimiz tıkanma noktasına gelmiştir. Hastaneler, yoğun bakım üniteleri dolmuş, pandemi dışında hasta kabul edemez duruma gelmiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz Sosyal Platform hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok yaygınlaşan ve sağlık sistemimizde tıkanma noktasına gelen Covid-19 pandemisi toplum sağlığını tehdit etmektedir” dedi.

İLLERDEKİ VAKALAR, ÖLÜMLER AÇIKLANMAKTADIR

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz “Her ilimizden çığlıklar yükselmekte, Tabip Odaları, Sendikalar ve Belediyeler tarafından illerdeki vakalar, ölümler açıklanmaktadır.  AKP iktidarı ekonomik kaygılarla gerçeklerin üzerini örtmekte ve gerekli tedbirleri almayarak halkımızı, hepimizi ölümcül salgınla baş başa bırakmaktadır. Sadece kişisel önlemlerle bu salgının önlenemediği ortadadır. Normalleşme adı altında salgının tekrar yangına dönüşmesinin önü açılmış, sağlıklı yaşam hakkımız ekonomiye yenik düşmüştür” dedi.

İLİMİZDE VAKA SAYILARI ÜRKÜTÜCÜ BOYUTLARA ULAŞMIŞTIR

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz “Hastanelerimiz, sağlık sistemimiz tıkanma noktasına gelmiştir. Hastaneler, yoğun bakım üniteleri dolmuş, pandemi dışında hasta kabul edemez duruma gelmiştir. Hekimlerimiz, sağlık emekçilerimiz her gün hayatını kaybetmekte ve tükenmektedir.  Kütahya ilimizde de Covid-19 vaka sayıları ürkütücü boyutlara ulaşmıştır.  Bu durumda bizlere düşen kendimizi ve çevremizdeki insanlarımızı korumak adına salgın kontrol altına alınıncaya dek kurallara, kişisel tedbirlere sıkı sıkıya uymak ve kapalı alanlardan, toplu etkinliklerden olabildiğince uzak durmaktır” dedi.

PAYLAŞ