TOKAT SPOR DESTEK ARIYOR

Mavi lacivertli temsilcimizin 3. Lig serüveninde evinde ağırlayacağı ilk rakip olan Tokat Spor maddi anlamda zor günler geçiriyor. Kulüp Başkanı Ufuk Akcekaya ve Başkan Yardımcısı Sedat Özoğuz’un Tokat Valisi ve Belediye Başkanı ile görüşerek destek isteyecekleri öğrenildi.

Geçtiğimiz sene zor günler geçirerek eski günlerini aratan Tokat Spor’daki maddi sıkıntılar büyüyerek devam ediyor. Tokat Spor Kulüp Başkanı Ufuk Akcekaya’nın hem Tokat ilinde hem de şehir dışındaki Tokatlıları ziyaret ederek destek istediği ve şu ana kadar olumlu bir yanıt alamadığı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’da şikayetçi. Başkan Eroğlu Tokat Spor’a her türlü desteği ellerinden geldiğince verdiklerini söyledi ve yaptığı açıklamada şunları sözlerine ekledi;

GERÇEKTEN DE İÇİMİ ACITAN BİR KONU

“Eski yönetimler gibi şunu yaptık bunu yaptık tarzında açıklamalarımız olmadı fakat bu durum bizim Tokat Spor için hiçbir şey yapmadığımız anlamında yorumlanmaya başladı. Tokat Spor konusu gerçekten de içimi acıtan bir konu. Bu durumda olması bizleri gerçekten de üzüyor. Ben bugüne kadar nasıl elimizden gelen yardımı yaptıysak yine yapacağımızın altını çizmek istiyorum” dedi.   

PAYLAŞ