TÜRKÇE TABELA ASAN İŞYERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi’nin Kültür, Sanat ve Turizm Projeleri arasında yer alan “Türkçe İsimler” projesi kapsamında işyerinde Türkçe isim kullanan Güven Gıda’nın sahibi Erkan Kapdan’ı ziyaret etti.

Dumlupınar Mahallesi’nde faaliyete başlayan Güven Gıda’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, işyeri yetkilisi Erkan Kapdan’a işyeri isminde Türkçe isim kullandığı için teşekkür ederek İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatını verdi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Ziyarette işyerine Türkçe isim kullanarak Türk diline vermiş̧ olduğu değerden ve Kütahya Belediyesi’nin “Türkçe İsimler” projesine göstermiş̧ olduğunuz ilgiden dolayı işyeri sahibi Erkan Kapdan’a teşekkür belgesi de takdim eden Başkan Işık; Şehrimizin istihdamı acısından vatandaşlarımızın kendi ayağına yakın bölgeden hizmet alması çok önemli. Böyle bir işyerini açtığı ve şehrimize katkıda bulunduğu için işyeri sahibimize teşekkür ediyorum. İşyerinde Türkçe isim kullanan Erkan beye göstermiş̧ olduğu hassasiyet sebebiyle ayrıca teşekkürlerimi sunuyor, işyerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, dedi. Programda ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden işyeri sahibi Erkan Kapdan, Başkan Işık’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. ziyarette Başkan Işık’a, Belediye Başkan yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar ve Ömer Köse eşlik etti.

PAYLAŞ