SERVİSÇİLERDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

S.S. Kütahya Dumlupınar Servis Minibüs ve Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’nde görev değişikliği yapılarak yeni Başkan Ahmet Ekrem oldu.

S.S. Kütahya Dumlupınar Servis Minibüs ve Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi METEM tesisleri toplantı salonunda yaptığı genel kurul sonucunda üyeler Ahmet Ekrem’i yeni başkan olarak seçilmesine karar verdi.

KARA ADAY OLMADI

S.S. Kütahya Dumlupınar Servis Minibüs ve Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi genel kurulunda gelir gider tablosunun ve 2021 yılı tahmini bütçenin okunmasının ardından tekrar aday olmak istemediğini belirten Nevzat Kara yeni yönetim kurulunun oluşturulması ile Ahmet Ekrem ve yönetim kurulu başkanlığa talip oldu.

EKREM BAŞKAN OLDU

S.S. Kütahya Dumlupınar Servis Minibüs ve Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi METEM tesisleri toplantı salonunda yaptığı genel kurul toplantısında Nevzat Kara’dan boşalan koltuğa Ahmet Ekrem talip oldu. Kara’nın aday olmamasının ardından Ahmet Ekrem göreve talip olduğunu bildirerek genel kurul divanına listesini vererek tek aday karşılığında Ahmet Ekrem ve yönetim kurulu S.S. Kütahya Dumlupınar Servis Minibüs ve Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin yeni başkanı oldu.

YÖNETİM KURULU ASİL

Ahmet Ekrem

Mehmet Gökçe

Osman Ateş

Ekrem Arı

Murat Şahin

Salih Sönmez

Erol Kucak

YÖNETİM KURULU YEDEK

Yusuf Çetin

Yılmaz Mollaoğlu

Hüseyin Ay

Ramazan Özen

Bayram Çalı

Zeki Yurt

Eşref Ölmez

DENETİM KURULU ASİL

Ahmet Bilge

Nuri Dönmez

DENETİM KURULU YEDEK

Meryem Dağaşan

Nevzat Kara

PAYLAŞ