PROJELERDEKİ SON DURUMU BİLDİRDİ

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Belediyesi’nin başlattığı yatırımlar ve projeler üzerinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, yeni yatırımların da bir bir hayata geçtiğini söyledi. Güler, “Belediye’mizde bir bereket var. Biz de bunu vatandaşımızın lehine kullanıyoruz” ifadesini kullandı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, pandemi süreci boyunca iş takviminde herhangi bir aksama olmadığını söyleyerek, 2021 yılı çalışma programının da hazırlandığını ifade etti.

Maddi anlamda Belediye bütçesinin son derece bereketli olduğunu dile getiren Başkan Güler, bu bereketi de Tavşanlı halkının lehine kullandıklarını belirtti.

Daha önce müjdesini verdiği yatırımların bir bir sonuç vermeye başladığına vurgu yapan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Bu müjdelerden bir tanesi Çardaklı Yolu üzerinde başlatılan doğalgaz çalışmalarıdır. Bu çalışmalar bitince sıra altyapı ya gelecek ve Belediye olarak orada kapsamlı bir faaliyet yürüteceğiz” ifadesini kullandı.

SANAYİ SİTESİ’NİN TAŞINMA SÜRECİ

İlçe merkezindeki sanayi esnafının yeni yapılan sanayi sitesine taşınması sürecini de anlatan Başkan Güler, “Daha önce belirlediğimiz taşınma sürecinde biraz gecikme oldu. Bu gecikme nedeniyle “Acaba gidilecek mi, gidilmeyecek mi? sorusunu gündeme geldi. Şunu net olarak ifade ediyorum ki, kesinlikle taşınma işlemi gerçekleştirilecek. Belediyenin normal sanayi esnafına uygun arsa temini üzerinde yapılan binalarda nihai sonuç oluşmadı. Daha yeni yeni inşaatlar bitiyor. Dolayısıyla orada alt yapı konusunda bir sıkıntı var. Elektrikli ilgili çalışmalar bitmek üzere. Vatandaşın bir kısmı gitsin bir kısmı kalsın istemedik. Bu anlamda da süreç biraz uzadı. Yeni Sanayi Sitesi’nde Belediye’mizin yaptıkları ortada. Hemen hemen sonuca ulaştık. Bundan sonra belirli noktalarla ve belirli aralıklarla fidan dikimi yapılacak. İnşallah orası fidanlarla daha renkli bir hale gelecek” ifadelerini kullandı.

DEVAM EDEN PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ

Belediye Başkanı Mustafa Güler inşaat çalışmaları başlatılan Bedesten ile Göbel Termal Tesisleri’ndeki otel ile ilgili de çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydederek, “Dağçeşme Mahallesi’ndeki Zincirli Kaya’nın bulunduğu alanda yapacağımız sosyal tesis için de temel atma öncesi hafriyat çalışmaları başlattık. Orası da çok hızlı bir şekilde devam edecek. 2021 yılında Göbel’deki gençlik kampı niteliğindeki bungalov yapılaşmalarının ihalesini yapacağız. Çukurköy’de Çukur Han diye bir iş merkezi projesi geliştirmiştik. Onun da maliyeti hemen hemen netleşti. İhalesine çıkacağız. Müze projemiz var. Maliyet çalışmaları gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Tavşanlı halkının Belediye’ye olan güveninin devamını arzu ettiğini kaydeden Başkan Güler, “Göreve geldiğimiz günden bu yana; uyumlu bir ekiple, uyumlu bir meclisle ve uyumlu bir başkan yardımcıları ile çalışma imkanına sahip oldum. Zaman zaman zorlandık. Ancak Ankara’nın desteği ve vatandaşlarımızın gösterdiği duyarlılık ile bizim çalışma azmi ve gayretimiz bu sorunları ortadan kaldırdı ve ortaya bir başarı hikayesi çıktı” diye konuştu.

PAYLAŞ