İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BELEDİYE DESTEĞİ

Gediz’de ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Gediz Belediyesi, yeni tip koronavirüs (COVİT-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı bulunanların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu ilçenin tüm noktalarına hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Sokağa çıkma kısıtlaması getirilen süre ve günlerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Birimleri aracılığıyla karşılanmaya devam etmektedir.

“SALGIN TEHLİKESİ GEÇMİŞ DEĞİL”

Korona virüsle (COVİT-19) mücadelemiz devam ediyor. Her yaşlının evine kadar giderek hizmet ettiklerini ve bundan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Akçadurak “Büyüklerimizin evlerine kadar ekmek, Pazar ihtiyaçları, ilaç ve gıda maddesi gibi tüm ihtiyaçlarını götürüyoruz. Onların dualarını alıyoruz. Evden çıkmamaları gerektiğini anlatıyoruz. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim. Güzel günler yakındır. Hep birlikte başaracağız. 

Siz yeter ki evde kalın, sağlıkla kalın biz size geliriz ; Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın, tek yapmaları  gereken 412 32 23 – 412 70 02 – 412 44 44 – 112- 155- 156 -185 çağrı merkezlerinden herhangi birisini arayarak isteklerinizi bildirmeleri” Açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ