OSB’ye teşekkür ziyareti

OSB’ye teşekkür ziyareti

Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çekiç ve beraberindeki heyetle birlikte Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret etti. OSB Jandarma Karakolunun yapımında ki katkılarından dolayı yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çekiç, Asayiş Şube Müdürü Jandarma Albay Kamil Çelik, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Dağeri ve Organize Sanayi Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ufuk Gündoğdu Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, OSB Jandarma Karakolu’nun Yapımındaki katkı ve desteklerinden dolayı Yönetim Kuruluna teşekkürlerini ilettiler.

KATKI VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çekiç konuşmalarında; “Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personellerinin OSB Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası yapımı ve kullanım gereçlerinin temini sürecinde, tarafımıza nezaketli yaklaşım ve sorunların çözümü hususunda alakalı davranması, bizlere standartları yüksek bir çalışma sunumundaki olumlu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

KARAKOL SANAYİ BÖLGEMİZİN KARAKOLUDUR

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu “Sanayi Bölge’mize

Jandarma Karakolu’nun kurulması hem sanayi bölgemize artı bir değer kazandırmış, hem de yatırımcı ve çalışanlarının can ve mal güvenli açısından güven unsuru oluşturmuştur. Karakol sanayi bölgemizin karakoludur, bizler de karakolumuz için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.” İfadelerine yer verdi. İl Jandarma Komutanlığı’nın Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na vermiş olduğu teşekkür plaketleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu’nun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çekiç’e takdim etmiş olduğu hediyenin ardından ziyaret son buldu.

PAYLAŞ