Önlemler arttırıldı

Gediz Belediyesi’nce şehir merkezinde önlem amaçlı çalışmalar yapılıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 adlı Coronavirüs salgınının ülkemizde de tespit edilmesinin ardından Gediz Belediyesi’nce şehir merkezinde önlem amaçlı çalışmalar yapılıyor.

Sağlık Bakanımızın Sayın Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda öncelikle yaşadığımız ilçemiz olmak üzere kişisel ve genel bazı tavsiyelere uymamız kaçınılmaz hale gelmiştir.

Devletimiz tüm bakanlıklarımızla kurumlarımız ile işbirliği halinde uygulamalarını sıkı bir şekilde sürdürmektedir. Virüsten korunmanın en temel yolu temizliktir. Temizliğin imandan geldiğini sayan milletimiz için bu işin en kolay tarafıdır. Tokalaşmayı, kucaklaşmaya tehdit geçesiye kadar erteleyip, bu çerçevede üstümüze düşenleri yerine getirme gayreti içinde olmalıyız. İnşallah Ülkemiz bu sıkıntıyı kayıpsız atlatacaktır. Temennimiz ve dualarımız bu yöndedir. Hiçbir virüs alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir. Tüm vatandaşlarımızın özellikle yaşlı vatandaşlarımız ve bünyesi zayıf vatandaşlarımızın kalabalıktan bir süre uzakta kalması gerekmektedir.

Belediyemizce oluşturduğumuz ekiplerimiz, ilçe genelinde önlem amaçlı vatandaşlarımızın toplu yaşam alanlarını titizlikle temizleyerek mikrop ve virüslerden arındırıyor. Doğa dostu ilaçların kullanıldığı çalışmalar kapsamında ilçemizdeki camilerdeki ibadet alanları, şehir terminali, parklardaki spor ve oyun grupları, toplu yaşam alanları ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ