MYO’ya hibrit otomobil bağışı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A. Ş.’nin Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzun Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri bölümü bünyesinde yer alan Otomotiv Teknolojisi programı ve yeni açılan Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi programlarına eğitim amaçlı olarak kullanılmak üzere bağışladığı otomobil Meslek Yüksekokulumuza getirildi.

DPÜ Tavşanlı MYO, Toyota Türkiye’nin bağışladığı hibrit otomobili teslim aldı.

DPÜ Tavşanlı Yerleşkesi’nde düzenlenen törene MYO Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Özkaya, Öğr. Gör. Deniz Kaptan, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif Kunt, Dr. Öğr. Üyesi Haluk Güneş, Yüksekokul Sekreteri Ali Ayaz ve Otomotiv Teknolojisi programında öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Müdür Doç. Dr. Cengiz Duran, söz konusu otomobilin Meslek Yüksekokulumuza kazandırılması yönündeki katkılarından dolayı Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Dr. Öğr. Üyesi M. Akif Kunt ve Dr. Öğr. Üyesi Haluk Güneş’e teşekkür etti.

Dr. Öğr. Üyesi Kunt ise konu ile ilgili olarak Doç. Dr. Duran’a teşekkür ederek bölümlerinde yer alan programların ders uygulamaları konusunda çok önemli bir eğitim aracına sahip olduklarını ve önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında çok daha nitelikli teknik eleman yetiştireceklerini ifade etmiştir.

Tören sonunda, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Özkaya tarafından Kunt ve Güneş’e Teşekkür Belgesi sunuldu.

PAYLAŞ