Mavi Şimşeklerin kaderi merakla bekleniyor

Önümüzdeki dönemler için Belediye Kütahyaspor’un kaderinin ne yönde seyredeceği taraftarlarca sorgulanmaya başlandı.

İşin ehli yönetim vurgusu

Seçim kampanyası döneminde gerek açıkladığı projelerde gerekse de katıldığı canlı yayınlarda sıklıkla Belediye Kütahyaspor’u sahipsiz bırakmayacaklarını ve işin ehli bir yönetime bu yapıyı teslim ederek Belediye’nin uhdesinde faaliyetlerini sürdüren birim imajından kurtaracaklarını vurgulayan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve ekibinin yeni dönemde sportif anlamda nasıl bir reaksiyon alacağı merakla bekleniyor.

Hedeflerin nokta atışı olması bekleniyor

Taraftarlarda verilen bu sözler üzerine mevcut durumda Play Off’lara katılması muhtemel olan Belediye Kütahyaspor F.K için bazı önlemlerin acilen alınmasını ve sezonun iyi noktada bitirilmesini temenni ederken önümüzdeki sezonlarda hedefe planlı ve programlı bir şekilde yürüyen ve iş dünyasının da desteğini alan yapının kurulmasını bekliyor.

Yalnız bırakmaması düşündürdü

Geçtiğimiz hafta sonu Mavi Şimşekler, TFF 3. Lig 3. Grup’ta Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş ile deplasmanda karşı karşıya gelen maçtan 0-0’lık sonuçla ayrıldı ve Play Off’lar öncesinde avantaj elde etmiş oldu. Mavi lacivertlileri bu maçta CHP Kütahya Belediye Meclis Üyesi Zafer Bintepe’nin mevcut yönetimde yer alan İş İnsanı Osman Altınkaya ve Uğur Şahan’la birlikte yalnız bırakmaması ise dikkatleri çekerken soru işaretlerini doğurdu.

Önemli rol üstlenmesi konuşuluyor

Belediye Kütahyaspor F.K’nın önceki yönetimlerinde de görev alan ve 2020-2021 sezonunda yine Play Off oynayan takım için başlatılan bayrak kampanyasına ilk destek veren isim olan İş İnsanı Bintepe’nin önümüzdeki dönemlerde kulüp içinde önemli rol üstlenmesi taraftarlar arasında konuşuluyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ