KIZGIN VATANDAŞ DURAKLARI PARÇALADI

Kütahya TOKİ’de Belediye’ye kızan 55 yaşlarındaki bir vatandaş TOKİ sağlık ocağı karşısındaki ve o çevrede bulunan 4 durağa zarar verdi.

TOKİ sağlık ocağı karşısındaki duraklara zarar veren 55 yaşlarındaki vatandaşı görenler hemen polis ekiplerine bilgi verdi. Ekiplerin olaya müdahale etmesi ile yol üzerindeki 4 durağa da zarar vererek parçalayan 55 yaşlarındaki vatandaş ekiplerin müdahalesi ile karakola alındı.

DAHA ÖNCEDE YAPMIŞ

Edindiğimiz bilgilere göre ilk vukuatı olmayan vatandaşın daha öncede TOKİ de bulunan otobüs duraklarını parçalamak suretiyle zarar vermiş, 55 yaşlarındaki ismi açıklanmayan vatandaşın psikolojik sorunlardan dolayı mı? Yoksa herhangi bir hastalığından dolayı mı? Duraklara zarar verdiği bilinmiyor.

4 DURAĞI PARÇALADI

TOKİ Sağlık Ocağı karşısındaki ve o güzergahta bulunan 4 durağı parçalayarak zarar veren vatandaş olayı gören diğer vatandaşların polis ekiplerini aramasıyla kalan diğer duraklara zararı engellendi. Polis ekiplerinin süratle olay yerine intikali olası diğer durakları da korumuş oldu.

BELEDİYE’YE KIZMIŞ

55 yaşlarında olan vatandaş polis ekiplerinin müdahalesi ile karakola götürüldü. Vatandaşların iddiasına göre Kütahya Belediyesine kızdığını ifade ederek durakları parçaladığı iddia edildi. İlk vukuatının olmadığını ve daha öncede duraklara böyle zarar verdiğini söyleyen vatandaşlar neden yaptığını bilmiyoruz dediler.

PAYLAŞ