Kütahya’da Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte pide fırınlarında hareketlilik başladı. Vatandaşlar, kesilen kurban etlerini kıyma olarak çektirerek pide yapımı için fırınlara akın etmeye başladı.
“Bu yılda talep oldukça yüksek”
Kütahya’nın Cumhuriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Haymeana Pide Salonu işletme sahiplerinden Ömer Demirel, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı süresince kıymalı pide talebinin artmaya https://www.kutahyaninsesi.com/ haber sitesine başladığını belirtti. Demirel, “Kurban Bayramı, geleneksel olarak aile ve dostlarla bir araya gelindiği, sevdiklerimizle paylaşımda bulunduğumuz önemli bir bayram. Bu dönemde vatandaşlarımız, kesilen kurban etlerini kıyma olarak çektirerek pide yapımı için bizim gibi işletmelerimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da talep oldukça yüksek.” şeklinde konuştu.
Hijyen ve kalite ön planda: Müşterilere en iyi hizmet sunuluyor
Demirel, hijyen ve kaliteye önem verdiklerini belirterek, müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi.
Vatandaşlar bayramlarını taçlandırıyor
Kurban Bayramı süresince pide fırınlarında kıymalı pide talebinin artması beklenirken, vatandaşlar lezzetli pide çeşitleriyle bayramlarını taçlandırıyor.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz