KERAMİKA ENLERİN BAŞINDA YERİNİ ALDI


Tasarımları ile pek çok mutfağı süsleyen Keramika Seramik, kuruluşunun ardından kısa sürede adından söz ettirerek Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından ‘Porselen ve Seramik Sofra, Mutfak ve Seramik Süs Eşyası en fazla ihracat yapan ilk 5 firma arasında yerini aldı.
ÜNSA A. Ş. bünyesinde %100 yerli sermaye ile 2006 yılında üretim hayatına başlayan ve ilimizde büyüyen firmalar arasında yerini koruyan Keramika Seramik, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği ‘İhracatın Şampiyonları’ ödül töreninde ‘Porselen ve Seramik Sofra, Mutfak ve Seramik Süs Eşyası en fazla ihracat yapan ilk 5 firma arasında yerini aldı.
YÜCE: MUTLUYUZ
Ödül töreni sonrasında sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Keramika Seramik Genel Müdürü Emin Yüce; “Keramika Ailesi olarak, “2019 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” nde, Porselen ve Seramik Sofra, Mutfak ve Seramik Süs Eşyası Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan 5. Marka olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.
KERAMİKA ENLER ARASINDA
Farklı tasarımları ile sofralarda yerini alan Keramika, dünya pazarında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödül töreninde kısa sürede ilk beş firma arasına giren Keramika yeni yıl ile birlikte pek çok ödülün de peşinde olacak.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “İhracat ailesi, birçok pazarda ardı ardına gelen şoklar ve zorlu ticari atmosfere rağmen ‘dış ticaret fazlası veren Türkiye’ hedefine ulaşmak için önemli bir mücadele sergiliyor.
İLK 5’TE YERİNİ ALDI
Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ‘İhracatın Şampiyonları’ ödüllerine Kütahya adeta damgasını vurdu.
Porselen ve Seramik Sofra, Mutfak ve Seramik Süs Eşyası kategorisinde en fazla ihracat yapan ilk 5 firmanın başında Kütahyalı firmalar yerini alırken Keramika Seramik de 5. olarak yerini aldı.
Açılış konuşmalarını ardından 2019 yılında ihracatta üstün başarı gösteren 40 firma online olarak düzenlenen törenle açıklandı. İhracat şampiyonlarına ödülleri, video konferans yöntemiyle takdim edildi.
BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Bugün bünyesinde çalışan 1200’ün üzerinde uzman kadrosu, Tasarım, Ar-Ge ve İnovasyon odaklı üretim anlayışıyla Türkiye’de ve dünyada Sofra Üstü Sunum grubunda seramik sektörünün önemli aktörlerinden biri haline gelen Keramika kuruluşundan bu yana, çalışan ve müşteri memnuniyetini önemseyen, aynı zamanda asla taviz vermeden benimsediği Kalite Yönetimi Anlayışıyla büyümeye devam ediyor.
İyi donanımlı üretim tesislerinde, tedarik ettiği yüksek kaliteli hammaddeleri kullanarak 200’ün üzerinde farklı renk ve 750 den fazla model ile ayda 5 milyon adetin üzerinde üretim yapan Keramika, kulvarında Türkiye’de an fazla üretim yapan firma durumuna geldi.

PAYLAŞ