Halk sağlığına destek

Emet belediyesi bayan kuaförlere sterilize makinelerin ardından kahvehane ve benzeri işletmelere de bardak yıkama makinesi dağıtımına başladı

yıkma makineleri almalarını talep ediyorduk. Belediyemiz  vasıtası ile bu  taleplerimizin karşılanmış olmasından memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun “dedi.

    Pandemi sürecinde sürekli sahada olan Emet belediyesinin şimdide kahveci esnaflara bardak yıkama makinesi dağıtmasından oldukça memnun olduklarını ifade eden Ak parti Emet ilçe başkanı Süleyman  Ciner; “Esnaflarımız ve halkımızın sağlığı için gerçekleştirilen bu proje için partim ve halkım adına Emet belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Kahvehane, park, cafe gibi halkımızın ortak kullanım alanları da hijyen adına önemli bir çalışma. Belediyemiz uzun vadede çok uygun taksitlerle bu esnaflarımıza  bardak yıkama makinesi kazandırarak normalleşme sürecinde halk sağlığının korunması adına önemli bir çalışma gerçekleştirmiştir. “dedi.
 Her gün kahvehanelerden cam bardakta  çay içtiklerini belirten Emet esnaflarından Ahmet Duman;” Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Bu makineler sayesinde temiz ve sağlıklı  cam bardakta çaylarımızı içebileceğiz “dedi.
Mart 2020 yılında başlayan pandemi sürecinde  halkımızın sağlığı adına yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Ekiplerimiz  ,halka maske dağıtımı, tüm kamu kurum ve esnafla dükkanlarımızı  dezenfekte çalışmaları, her mahalle sokakta dezenfekte çalışmaları gibi halk sağlığı adına  sahada oldu. Normalleşme sürecinde Önce bayan kuaförlerimize ultraviyole ışıklı sterilize makineleri dağıttık. Erkek berber ve kuaförlerimize de dağıtacağız. Bugünde “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” projemiz kapsamında Emet ilçemizdeki kahvehane, cafe ve park işletmelerine bardak yıkama makinesi dağıtımlarına başladık. Öncelikle halkımızın sağlığı ve esnaflarımızın işlerini kolaylaştırarak daha hijyenik bir şekilde hizmet verebilmelerini hedefledik. Esnaflarımıza hayırlı olsun, halkımızın sağlığı daim olsun “dedi

PAYLAŞ