Güler: Hazırlıklarımız tamam

Güler: Hazırlıklarımız tamam
Tavşanlı Belediyesine ait Murat Gazi ve Göbel Sosyal Tesisleri hijyen ve sosyal mesafe prensipleriyle yeniden vatandaşların hizmete girdiğini bildiren Mustafa Güler, tüm önlemlerin alındığını işaret etti.

Tavşanlı Belediyesi’ne ait Murat Gazi ve Göbel Sosyal Tesisleri İçişleri Bakanlığı’nın belirlediği kurallar çerçevesinde kapılarını açtı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı tutulan Belediye’ye ait Murat Gazi Sosyal Tesisleri ile Göbel’deki sosyal tesislerin, hijyen kuralları ve sosyal mesafe prensibiyle vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet vereceğini söyledi.

“TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK…”
Belediye Başkanı Mustafa Güler, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla yayınlanan genelgeyle kapalı olan tesislerimiz, İçişleri Bakanlığı’mız tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde yarın itibariyle tekrar faaliyete geçiyor. Bu kapsamda belirtilen kurallara uygun olarak faaliyete başlayacak olan tesislerimizde; misafirlerimizin ateş ölçümü yapılacak, tesislerimizin tüm bölümleri düzenli olarak dezenfekte edilecek, personellerimiz ile birlikte tüm mekan iç-dış temizliği yapılarak herhangi bir olumsuzluğa yer verilmeyecek. Ayrıca sosyal mesafe kuralına göre oturma şekilleri oluşturduk. Maske ve eldiven kullanma kuralına da önemle riayet edeceğiz” dedi.

“SOSYAL MESAFEYE UYGUN”

Murat Gazi Sosyal Tesisleri bahçesinde sosyal mesafe kurallarına göre sarı çizgiler çekildiğini ve masaların bu düzen çerçevesinde konumlandırıldığını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Biz her türlü tedbiri aldık. Gerek Muratgazi gerekse Göbel’deki sosyal tesislerimizde bakanlığımızın belirlediği kurallardan taviz vermeyeceğiz. Murat Gazi ve Göbel’deki tesislerimizde masaları sosyal mesafe kurallarına göre konumlandırdık. Vatandaşlarımızdan da bu hususta hassasiyet bekliyoruz. Lütfen belirlenen kurallara uyalım ve (Kontrollü Sosyal Hayat) denilen yeni dönemi sorunsuz şekilde atlatalım” ifadelerini kullandı.

“TESİSLERİMİZE BEKLİYORUZ”

Tesislerden hizmet alan tüm vatandaşların sağlığını göz önüne aldıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Biz personelimizle birlikte belirtilen kuralların itina ile uyulmasına önemle dikkat edeceğiz. Tüm hemşirelerimizi tesislerimizde sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uygun şekilde yeniden buluşmaya davet ediyorum” dedi.

GÖBEL HİZMETE AÇILIYOR

Göbel Termal Tesisleri’nde yarın saunalar hariç Türk hamamı ve havuzlar da yine belirlenen kurallar çerçevesinde hizmete açılıyor.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, konaklamalı rezervasyonların 5 Haziran’da başlayacağını duyurarak, “Şu an için havuzlu lüks villalarımız hizmette. Ancak diğer tüm dairelerimiz 5 Haziran itibariyle hizmet vermeye başlayacak. 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlarımız ise şu an kısıtlamalı durumda oldukları için konaklamasız alanlarımızdan sadece izinli oldukları gün ve saatler içerisinde faydalanabileceklerdir. Bu vatandaşlarımızın diğer zamanlarda sağlıklarını koruyabilmeleri için evlerinde kalmaları gerekmektedir. Eğer kısıtlı vatandaşlarımız konaklamalı olarak apartlarımızda kalırlarsa tesislerimizden ebeveyn ve refakatçi eşliğinde 08.00 ve 22.00 saatleri arasında yararlanabilecekler” dedi.
Başkan Güler Göbel’deki piknik alanlarının 5 Haziran itibariyle halka açılacağını söyleyerek, “Piknik alanlarında bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Bu alanlarımızı 5 Haziran’a hazır hale getireceğiz. O tarihe kadar piknik alanlarımız kapalı olacak. Vatandaşlarımızdan bu noktada anlayış bekliyoruz” diye konuştu.

“AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR”
Öte yandan eski Meteoroloji alanında yapımı tamamlanan sosyal tesisler ise açılış için gün sayıyor. Belediye Başkanı Mustafa Güler’in dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile yürüttüğü ikili temaslar sonucu Belediyeye tahsis edilen alanda çalışmalar tamamlandı. Tesis hizmete hazır hale geldi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, çok kısa süre içerisinde bu tesisin de Tavşanlılılara hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ