Kütahya’da pazarcılık yapan Ali Gülnar, kerevizin faydalarını saymakla bitiremedi.
“Şifa olduğu için tüketimi arttı”
Kütahya’da pazarcılık yapan Gülnar, son dönemlerde kerevize olan ilginin arttığını belirterek, “Kerevizin Alzheimer ve unutkanlık gibi hastalıklara iyi geldiği bilinir. Bu nedenle son dönemlerde kerevize olan ilgi arttı. Bilenler ve gerçekten sevenler bu sebzeyi tercih ediyorlar ancak diğer vatandaşlar pek almıyorlar” dedi.
“Organik bir şifa kaynağı”
Tüketme biçimlerini de https://www.kutahyaninsesi.com/ haber sitesine aktaran Ali Gülnar, “Bunun yemeği de olur, haşlaması da ve salatası da olur. Vatandaşlar bunu haşladıkları zaman suyunu da içebilirler. Kereviz tamamen doğal ve organik bir şifa kaynağı” diye konuştu.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz