Devletimiz Esnafını yalnız bırakmayacaktır

Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit sosyal platform hesabı üzerinden esnaf ve sanatkarlara seslenerek “koronavirüsü Türkiye’de görüldüğü günden itibaren esnaf ve sanatkarımız çok büyük sıkıntılar yaşadı” dedi. 

Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit sosyal platform hesabı üzerinden esnaf ve sanatkarlara seslenerek “Cumhuriyetimiz kurulduğundan beri devletimiz küçük esnaf sanatkarını yani hizmet sektörünü hiç yalnız bırakmamıştır. Bugünde bu sorunda bu sıkıntı da devletimiz esnaf sanatkarını yalnız bırakmayacağını hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

ESNAFIMIZ ÇOK BÜYÜK SIKINTILAR YAŞADI

Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit sosyal platform hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı. “Değerli esnaf büyüklerim, değerli esnaf kardeşlerim, son günlerde Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün Türkiye halkının malumu bu koronavirüsü Türkiye’de görüldükten sonra özellikle hizmet sektörü esnaf sanatkarımız alınan önlemlerle çok büyük sıkıntılar yaşadı. Bizlerde biliyoruz. Yaşanan bu sıkıntıları devlet büyüklerimize gerek yazılı gerekse sözlü olarak elimizden geldiğince aktarmaya çalıştık.

DEVLETİMİZ ESNAFINI YALNIZ BIRAKMAYACAKTIR

Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit “Cumhuriyetimiz kurulduğundan beri devletimiz küçük esnaf sanatkarını yani hizmet sektörünü hiç yalnız bırakmamıştır. Bugünde bu sorunda bu sıkıntı da devletimiz esnaf sanatkarını yalnız bırakmayacağını hiç kimsenin şüphesi olmasın! tabi bu süreçte ülkede yaşanan bu sıkıntının çözümünde gecesini gündüzüne katan tüm devlet büyüklerimiz başta sayın cumhurbaşkanımız, sağlık bakanımız tüm devlet büyüklerimizi ve tüm sağlık çalışanlarını kutluyorum dedi.

BİR KEREYE MAHSUS DEĞİL ÖMÜR BOYU ALKIŞLIYORUM

Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit “Biz herhangi bir dostumuzun elini sıkmaya korkarken tüm sağlık çalışanları bu virüse bulaşmış insanlarla birebir ilgilenip onların hastalığına çözüm üretmeye çalışıyorlar. Tüm sağlık çalışanları sadece bir kereye mahsus değil ömür boyu alkışlıyor ve tüm esnaf teşkilatları adına saygılarımı sunuyorum. İnşallah bu sürecinde kısa zamanda atlatılacağını umuyor. Devletimizin de özellikle hizmet sektöründe yaşanan kapatılan işyerlerinin ileride yaşanacak sıkıntıların önlemini alma adına çözüm üreteceğini umut ederek işyerleri açık olan kardeşlerimize hayırlı işler diliyor. İşyerleri kapalı olan kardeşlerimize de evden kalın, inşallah kısa zamanda bu kötü günlerinde atlatılacağını umut ederek hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.  

PAYLAŞ