DAHİLİYE UZMANI DR. MURAT BAYRAM PARKHAYAT’DA

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi her geçen genişleyen hekim kadrosuna Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Dahiliye Uzmanı Dr. Murat Bayram’ı dâhil etti.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Dahiliye branşında Kasım ayında 3 uzman doktor ile bölge halkımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine en iyi şekilde cevap vermeye devam edeceğiz dedi.

İç Hastalıkları(Dahiliye) Uzmanı Dr. Murat BAYRAM kimdir?

1982 yılı Kütahya doğumlu evli ve iki çocuk sahibi olan Dr. Murat Bayram 2006 yılında KTÜ Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2011 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden iç hastalıkları ihtisasını tamamlayarak mezun olmuştur. 2012-2013 yılları arasında Kahta Devlet hastanesinde, 2013-2016 yılları arasında Gediz Devlet Hastanesinde, 2016-2020 yılları arasında Evliya Çelebi Eğitim ve araştırma hastanesinde çalışan Dr. Murat Bayram 2020 Ekim ayı itibariyle Parkhayat Kütahya Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır.

PAYLAŞ