CEYHUN’DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahyalılara sağlık alanında müjde üstüne müjdeler veriyor. Aferez makinasının ilimize kazandırılmasının ardından, Covid 19 salgını mücadelesinde kullanılmak üzere, PCR cihazı alımı gerçekleştirildi. Günlük ortalama 4000 kişinin test sonucu beklemeden sonuca ulaşacak.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun son zamanlarda en ihtiyaç duyduğumuz sağlık alanında yeni cihazların Kütahya’ya kazandırılması noktasında başarılı çalışmalara imza atarak müjde üstüne müjdeler veriyor. Kütahyalılara bu salgında yalnız olmadığımızı gösteren Ak Parti İl Başkanı Ceyhun, geçtiğimiz günlerde Kızılay’a kazandırdıkları Aferez makinasının ilimizde bulunduğunun müjdesini vermişti. Son olarak ilimize yeni bir cihaz kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Ceyhun, PCR cihazının da ilimize kazandırılmasının müjdesini verdi. 

BÜYÜKŞEHİRLERE İHTİYACIMIZ KALMADI

Son zamanlarda ihtiyacımız olan sağlık alanında başarılı çalışmalar yürüten Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve Ak Parti Milletvekilleri sağlık alanında ilimize kazandırılan cihazları arka arkaya tanıtımını gerçekleştirdiler. Kütahya için olmazsa olmaz cihazların ilimize gelerek kullanıma açılması ve sağlık çalışanları başta olmak üzere vatandaşların sonuçlarındaki bekleme sürelerini kısıtlamasında önemli rol oynayan bu cihazlar, artık büyükşehirlere olan ihtiyacımızı ortadan kaldırmış olacak.  

ÇİLE SONA ERDİ

Geçtiğimiz günlerde ilimize kazandırılan Aferez makinasının ne kadar önemli olduğunu plazma bekleyen vatandaşlar ve plazma bağışında bulunan vatandaşlar çok daha iyi anlıyor. Sosyal platform hesapları üzerinden her gün yüzlerce kişi plazma kana ihtiyaç olduğunu duyuruyorlar. Plazma kan taşıyıcısı vatandaşta bu test için buradan Eskişehir’e gitmek durumunda kalıyordu. Vatandaşın vatandaşa yardımı bir noktada aşılmaz bir çileye dönüşebiliyordu.  Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve Kütahya Milletvekillerinin vatandaşın bu çilesini göz önünde bulundurarak bir son verilmesi noktasına harekete geçtiler. Ve bu hareketten doğan sinerji şehrimize yansıyarak aferez makinasının şehrimize kurulumuna kadar yansıyarak çileye son verildi.

PLAZMA BAĞIŞI ŞEHRİMİZDE YAPILABİLECEK

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun Aferez makinasının şehrimizde olması ve plazma bağışı için Eskişehir’e gitmeye gerek kalmadığı müjdesini Sosyal Platform hesabı üzerinden büyük bir mutlulukla duyurdu. İl Başkanı Ceyhun’un mutluluğu sosyal platform hesabına şu dizelerle döküldü. “Kütahya’mızda Artık Aferez Makinamız Var. Ve Plazma Bağışı Şehrimizde Yapılabilecek. Covid geçirmiş hastalarımızın bağışlayacağı plazma sayesinde tedavi gören, birçok kardeşimiz şifa bulup daha kolay iyileşebilecek. Bu nedenle Covid geçirmiş tüm vatandaşlarımızı plazma bağışına davet ediyoruz. Bağış yapacak vatandaşlarımız bugün itibariyle Eskişehir’e gitmeden, plazma bağışlarını Kütahya Kızılay kan merkezinde yapabilecekler. Şu anda Türkiye’de 14 ilimizde 16 merkezde yapılabilen bu işlem merkezini şehrimize kazandıran başta Kızılay başkanımız Talha Tekin’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Sen İyileştin, Şimdi İyileştirme Sırası Sende” ifadelerini kullandı.

CEYHUN’DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun Kütahyalılara sağlık alanında müjde üstüne müjde vermeye devam ediyor. Aferez makinasının şehrimize kazandırılmasında ki rolünün büyük olduğunu bildiğimiz İl Başkanı Ceyhun, son olarak da Kütahya’ya Covid-19 salgını mücadelesinde kullanılmak üzere yeni bir PCR cihazı alımı gerçekleştirdiğinin müjdesini verdi.

TEST SONUCUNDA BEKLEME OLMAYACAK

Ardı ardına Kütahyalılara müjdeler veren Ceyhun, artık ilimizde vatandaşlar PCR cihazı sayesinde test sonucuna beklemeden ulaşabilecek. Yaklaşık 4 bin kişinin test sonucunu vatandaşlara iletecek olan 3 cihaz sayesinde Covid-19 virüsünü de en kısa zamanda yeneceğimize olan inancımız güçlendi.  Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun sosyal platform hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Covid 19 salgını mücadelesinde kullanılmak üzere, Sağlık il Müdürlüğümüz tarafından bir adet PCR cihazı alımı gerçekleştirilmiştir. Böylelikle Kütahya ilimizde Covid- 19 testi çalışan cihaz sayısı 3’e çıkarılmıştır. Bu 3 cihaz sayesinde günlük ortalama 4000 kişinin test sonucu beklemeksizin sonuçlandırıla bilinecektir. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ