Büyük Adım

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, 23 Nisan’a kadar devam edecek olan ‘Cumhuriyetten Milli Egemenliğe 2023 e 2023 Sayfa Aç’ projesi kapsamında evlerinde bulunan öğrenciler için büyük adım olduğunu bildirdi.

‘Cumhuriyetten Milli Egemenliğe 2023 e 2023 Sayfa Aç’ projesi ile binlerce sayfanın okunduğuna dikkat çeken Emet Kaymakamı Hasan çiçek, evde kalarak sosyal izolasyonda olan öğrenciler için bir fırsat olduğunu bildirdi.

“Küresel Koronavirüs salgınıyla tüm dünya ülkeleriyle birlikte mücadele ettiğimiz bu günlerde öncelikle sizlere uyarıları dikkate alarak kurallara uyduğunuz ve bu sayede kendinizin, ailenizin ve ilçemiz halkının sağlığını koruduğunuz için çok teşekkür ederim” ifadelerine yer veren Emet Kaymakamı Çiçek açıklamasında şunları dile getirdi:

“Evde kalarak sosyal izolasyonu sağlarken ailevi ve milli değerlerimizi geliştirebilir, bilimin ve aklın önemini çok daha iyi anladığımız bu küresel pandemi zamanını en etkin şekilde değerlendirerek kendimizin ve çocuklarımızın gelişimleri için bir fırsata çevirebiliriz.

Bir çok bilim insanı buluşlarını, birçok yazar kitaplarını, birçok ressam, şair, sanatkâr eserlerini evlerinde uzun müddet kaldıkları dönemlerde insanlığa armağan etmiştir.

Öğrencilerimizin uzaktan eğitim saatlerini dikkatle takip etmeli ve okulun her yerde ve her zaman devam ettiği bilinciyle ders saatleri dışındaki zamanlarda da çocuklarımızla birlikte evlerimizde deneyler yaparak, bitki yetiştirerek, yemek yaparak, resim yaparak, gelişimleri için uygun belgesel ve sinemalar izleyerek, birlikte oyun oynayarak ve kitap okuyarak planlı ve başarılı bireyler olmaları için gereken desteği sağlamalıyız.

29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramı itibarıyla başlattığımız ve 23 Nisan 2020 tarihine kadar devam edecek olan “ Cumhuriyetten Milli Egemenliğe 2023 e 2023 Sayfa Aç “ Projesi de bu süreçte öğrencilerimiz için kişisel ve eğitsel bir destek sağlayacaktır. Projemiz devam etmektedir, öğrencilerimizin ve siz değerli velilerimizin okudukları kitapların sayfa sayılarını bu süreçte de alacak ve hedefimize ulaşanlar ile bu süreç atlatıldıktan sonra, kaldığımız yerden, tarihi ve kültürel yerlere düzenlediğimiz gezilerimize devam edeceğiz.

Bu süreci hep birlikte çocuklarımız için, ülkemizin yarınları için fırsat bilmeli, okunan her sayfanın evlatlarımızın geleceğinin inşasına bir büyük adım olarak değerlendirmeliyiz.

Sizlere ve öğrencilerimize “ 2023 e 2023 Sayfa Aç  “ Projesine verdiğiniz destek ve sağladığınız katılım için teşekkür eder, Kütahya’nın zengin tarihi ve kültürel güzelliklerinde hep birlikte en kıza zamanda buluşmayı dilerim.

PAYLAŞ