Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç, yaz döneminde yapılması planlanan çalışmalar için yerinde incele çalışmalarına başladı.


BAYRAM SONU İLK MESAİ
Ramazan ve Bayram mesaisi tamamlayan Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç, ekibiyle birlikte sahaya inerek yaz döneminde yapacakları çalışmalar için inceleme yaptı.


SEZON BAŞLIYOR
Geçen yıl doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yollar ve bu sene yapılması planlanan su ve kanalizasyon alt yapısı için yerinde inceleme yapan Başkan Tunç, bölge belge girilecek olan çalışma alanlarını ekibiyle birlikte analiz etti.


ALT YAPI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÖN ETÜD
İlçemizin geleceğine değer katacak çalışmalar için sahadayız diyen Başkan Tunç; “İlçemiz de planlanan altyapı çalışmaları öncesinde sahada ön etüd işlemlerini ve incelemelerimizi gerçekleştiriyoruz. İlçemiz için daha güvenli ve konforlu yollar inşa etmek için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

