BAŞKAN ORUÇ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Fatih Oruç seçildi.
AK Parti Kütahya Merkez İlçe 7. Olağan Genel Kurulu’na tek aday ile seçime gidildi. Mevcut başkan Fatih Oruç güven tazeleyerek yeniden seçildi. Kongrede partililere seslenen Oruç, “Ak Partide Kongreler, yeni bir dirilişin, tazelenmenin ve heyecanın başlangıcıdır. Ak Parti’de kongreler birliğin berberliğin ve coşkunun tazelendiği yerlerdir.  Kütahya AK Parti 7. Olağan Kongresinin ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz, Kütahya’mız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu.

ORUÇ: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Ülkemizin büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz çalışan kıymetli AK Partili kardeşlerim, büyüklerim.

Milletimizden aldığımız güçle, teşkilatlarımızın desteğiyle, dostlarımızın hayır duasıyla, durmak yok, yola devam, diyerek çıktığımız yolda, ilk günkü aşkla mücadelemizi sürdürüyoruz.

Bu salonda bulunan başta çok kıymetli milletvekillerimiz olmak üzere, her biriniz görev alanlarınızda bu kutlu mücadeleye destek sağlıyorsunuz.

Buradaki her bir arkadaşımın en büyük meselesi, sorumluluğunu üstlendiğimiz kutlu davaya hizmet etmek, şahsiyetimizle, siyasetimizle, duruşumuzla, icraatımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bu davaya gönül veren, AK Partimizin, AK sevdalıları, kendi özel iş ve ilişkilerini, herhangi bir konuyu, davasının ve hizmetin önüne, koymaz. Bilhakis asıl olan davadır der.

İstisnasız her birimiz önce ülkem, önce milletime hizmet, önce partim, diyerek işlerimize dört elle sarılmak mecburiyetindeyiz. Aksi halde sadece milletimize mahcup olmakla kalmaz, aynı zamanda

hizmetkarı olduğumuz kutlu davaya da zarar veririz. Allah göstermesin hiç kimsenin böyle bir vebalin altına bilerek ve isteyerek girebileceğine ihtimal vermiyorum.

Biz dedikodulara asla kulak asmadan kendi işimize bakacağız. Milletimiz bizden atalet değil, hizmet bekliyor. Hakk’ın ve halkın rızasını kazanacak işler yapmaya devam ettiğimiz sürece Allah’ın izniyle hiç kimse AK Parti’nin bileğini bükemeyecektir.

“30 BİN ÜYEMİZ VAR”

AK Parti’nin Türkiye genelinde 10 Milyonu aşkın üyesinin olduğunu dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Oruç, Kütahya merkezinde partiye kayıtlı üye sayısının 30 Bin’i geçtiğini dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi:

“Şu an itibariyle malum partimizin 10 milyonun üzerinde üyesi var. Ve böyle büyük bir üye kaydına mensup bir başka parti söz konusu değil. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat başkanlığımızın emir ve direktifleri ile bildiğiniz üzere yeni üye kazandırılması üzerine başlatılan çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor.  Kütahya Merkez ilçede 30.579 üyemiz bulunmaktadır. Tabiki bu sayı yeterli değildir. Kutlu davamızı daha çok insana ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışacağız.

Bizler, her başlayan yeni güne ilk günkü aşkımızla başlıyor ve bugün ne yapabilirim diye yola çıkıyoruz.

Çok kıymetli hazirun, biliyorsunuz ki AK Parti’nin en büyük özelliği, sürekli kendini yenileme, tazeleme, büyütme, geliştirme kabiliyetine sahip olmasıdır.

Her kongremizi, her milletvekili ve belediye başkanlığı seçimini, her görevlendirmeyi işte bu özelliğimizin yeni bir tezahürü olarak gerçekleştirdik.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe 7. Olağan Kongremizi de aynı anlayışla gerçekleştiriyoruz. Ak Parti kongreleri her zaman bir yenilenme ve tazelenme süreci olmuştur. Yerelden başlayarak gücümüze güç katmaya yenilenerek, tazelenerek Sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflemiş olduğu 2023, 2053, 2071 vizyonuna hazırlık yapmaktır” diye konuştu.

MERKEZ İLÇEDE YENİ YÖNETİM
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Sema Günnar, Salih Hüsrev Levent Sarıkaya, Murat Emeksiz, Süleyman Göneş, Vedat Ayva, Mehmet Salih Erez, Şerif Doğan, Mustafa Emre Ar, Fatma Kurt, Aysun Gümüş, Ali Rıza Ersös, Halil Kuru, Hülya Yılmaz, Mustafa Yücel, Halil Özkul, Mustafa Tuğlu, Nuray Dündar, Murat Saçaklı, Ercan Cihan, Gökhan Küney, İsmail Ersin Emre, Bahadır Tekin, Harun Sarı, Arife Kapdan, İslam Ünay, Muharrem Kartal, Akın Kuşçu, Numan Yıldız ve Kadir Göktaş.”

KANDEMİR: “GÜZEL YARINLAR İNŞA EDECEĞİZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’ne katıldı.
Kongrede konuşan Kandemir, AK Parti’nin sorunların üzerine cesaretle gittiğini ifade etti.
“Hiç endişeniz olmasın, hep beraber çok güzel yarınlar inşa edeceğiz” diyen Kandemir, “Şimdi önümüzde yeni bir yol var. AK Parti kongreleri yeni bir geleceğe kapı aralıyor. Hiç endişeniz olmasın, hep beraber çok güzel yarınlar inşa edeceğiz. Her günümüz mücadeleyle geçti, zoru arkada bıraktık. Şimdi gelecek çok daha aydınlık. Ekonomimiz yarın çok daha güzel olacak. Sakın bu sağda solda konuşan muhalefetin bu kötümser, esasında niyetlerini belli eden konuşmalarına asla prim vermeyin” diye konuştu.
Dünyadaki şu anda en tecrübeli liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Kandemir, “Çözemeyeceğimiz hiçbir problem, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sıkıntı yok. Bunlar onun için şaşırıyorlar. Yarım asır önce yeni bir dünya düzeni inşa edildi, Türkiye’yi yanaştırmadılar bile. Şimdi Türkiye olmadan konuşamıyorlar. Libya’da, Suriye’de, Doğu Akdeniz’de, Azerbaycan-Ermenistan meselesinde de dünyanın neresinde olursa olsun elimizin, gönlümüzün yetmediği hiçbir coğrafya kalmadı. Bunu beraber başardık. Bugüne kadar yaptıklarımızı küçük-büyük demeden anlatmaya devam edelim. Bu millet bugüne kadar gönlünde ayrı bir yere oturttu, yine oturtmaya devam eder. Çünkü biz bu millete aşığız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ