ATIL KAMU BİNALARI EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

Zafer Kalkınma Ajansı, SOGEP sayesinde 10 atıl kamu binasının ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak.

ZAFER Kalkınma ajansı SOGEP ve YENEP komisyon toplantılarını gerçekleştirdi

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz SOGEP ve GENEP projeleri komisyon toplantısına katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında başarılı olan proje sahibi kurum ve kuruluşlarla çevrim içi olarak SOGEP Başlangıç Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, proje ekiplerinde yer alan 50 katılımcı ve Ajans uzmanları katıldı.

ATIL KAMU BİNALARI EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantı SOGEP projelerinin uygulama süreci hakkında bilgi verilmesi ve katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.  

Kamu, özel sektör ve STK temsilcilerinden 171 kurum ve kuruluşun iş birliğinde yürütülecek projeler kapsamında 146 eğitim faaliyeti gerçekleştirilerek toplam 5.144 eğitim verilmesi, 376 kişinin istihdamı ya da kendi işini kurma suretiyle iş gücüne katılım sağlaması ve 10 adet atıl kamu binasının ekonomiye kazandırılması sağlanacaktır.

HER İLE PROJE

YENEP Altıncı Teknik Komisyon Toplantısı Yapıldı

Zafer Kalkınma Ajansı ve TR33 Bölgesi İl Milli Eğitim Müdürlükleri arasında imzalanan “Okul Çağındaki Gençlerin Tasarım, Yenilikçilik ve Üretkenlik Kapasitelerinin Geliştirilmesine Yönelik İş Birliği Protokolü” kapsamında oluşturulan teknik komisyon ile 23.10.2020 tarihinde çevrim içi olarak dördüncü teknik komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya söz konusu komisyonu oluşturan öğretmenler ile Ajans personeli katılım sağladı.

Teknik komisyon toplantısında Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı (YENEP) kapsamında uygulama aşaması devam eden projelerle ilgili genel bir değerlendirme yapıldıktan sonra her il için proje durumları hakkında sunumlar yapıldı.

PAYLAŞ