ANTİKOR TESTİ UYGULAMASI BAŞLADI
Kütahya Sağlık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada il genelinde 37 Ekip ve 148 personel test uygulamasına başladı.
TÜİK 3226 HANE BELİRLEDİ
İlimizde uygulanılacak olan testlerle ilgili Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK tarafından belirlenen hanelere gidiliyor. İlimizde belirlenen 3226 haneden 1 kişiden numune alımları başladı.
KANDA ANTİKOR TESTİ UYGULANIYOR
Yeni Koronavirus (COVID-19) Hastalığı ile mücadelede başarılı çalışmaların sürmesi ve gelecek dönemdeki hazırlıkları planlamak amacıyla; TÜİK’in il genelinde belirlediği 3226 hanede bir kişiden olmak üzere tarama yapılması amacıyla numune (boğaz sürüntüsü, kanda antikor testi) alımı yapılacaktır.
37 EKİP 148 PERSONEL HAZIR
Kütahya Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada il genelinde 37 ekip ve 148 personel ile tarama çalışmalarına başlanmış olup; vatandaşların ekiplere gerekli kolaylığı göstermeleri konusunda desteklerini bekler, sağlıklı günler dileriz denildi.