Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Altıntaş ilçesine hibe edilen çöp konteynerleri, ilçe mahallelerinde kullanılmak üzere belediye ekiplerince teslim alındı.
MAHALLELERİN İHTİYACI KARŞILANACAK
Altıntaş genelindeki mahallelerde temizlik hizmetlerini güçlendirmek amacıyla yapılan hibe kapsamında gönderilen çöp konteynerleri, belediye tarafından depoya alınarak dağıtım planlamasına dâhil edildi. Konteynerlerin kısa süre içinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirileceği bildirildi.
TEMİZLİK HİZMETLERİNE DESTEK Belediye Başkanı Hikmet Tunç, hibenin ilçedeki temizlik hizmetlerini daha etkili hâle getireceğini belirterek, vatandaşların yaşam alanlarının daha düzenli ve sağlıklı bir çevreye kavuşmasının hedeflendiğini ifade etti.
