11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde ağaçlandırma etkinliği düzenlendi.
Akçaköy’e yeni fidanlar dikildi
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Altıntaş İlçe Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Akçaköy’de ağaçlandırma etkinliği düzenlendi. Etkinlik, çevre bilincini artırmak ve doğanın korunmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
Protokol ve vatandaşlar katıldı
Etkinliğe, Altıntaş Kaymakamı Muhammed Ali Çelik, Belediye Başkanı Hikmet Tunç, İlçe Cumhuriyet Savcıları, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarı ve çok sayıda köy sakini katıldı. Katılımcılar, belirlenen alanda fidan dikerek doğaya yeşil bir nefes verdiler.
“Çevre için büyük rol oynuyor”
Kaymakam Çelik, etkinlikte yaptığı konuşmada, ağaçlandırmanın önemine değinerek, bu tür etkinliklerin çevre bilincinin arttırılmasında büyük rol oynadığını belirtti.
“Koruyup daha fazla yaratacağız”
İlçe Orman İşletme Müdürü Sümeyra Ezgin Çapar ise, ormanların korunması ve daha fazla yeşil alan yaratılması için sürdürülebilir projelere devam edileceğini vurguladı. Etkinlik sonunda katılımcılara, doğaya verdikleri katkıdan dolayı teşekkür edilerek, birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.


