Vekiller Kütahya’yı konuştu

Vekiller Kütahya’yı konuştu

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve Ak Parti Kütahya Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Hukuk Reformu Kanun Teklifi görüşmeleri arasında bir araya gelerek Kütahya gündemi hakkında istişarelerde bulundular.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan Türkiye Büyük Millet Meclisi Hukuk Reformu Kanun Teklifi görüşmeleri arasında bir araya gelerek Kütahya gündemi hakkında istişarelerde bulundular.

KONU KÜTAHYA

Ak Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve Ak Parti Kütahya Milletvekilleri TBMM bahçesinde genel kurul arasında Kütahya’da devam eden devlet yatırımları ve projeler hakkında görüşmeler yaparak Kütahya gündemi hakkında istişarelerde bulundular.

YATIRIMLAR ÜZERİNDE İSTİŞARE

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan ilimizde yapımı devam eden Şehir Hastanesi, Dumlupınar Stadyumu ve diğer projeler hakkında, hızlandırılması gereken yatırımlar üzerinde istişareler de bulunarak öncelikli yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

PAYLAŞ