Vatandaşın aklı karıştı: hem şort hem mont

Kütahya’da hava sıcaklığındaki değişkenlik vatandaşların giyim tercihi konusunda karar vermesini zorlaştırıyor.

Hava durumu kestirilemiyor

Havanın soğuyacağı, yağmur yağacağını düşünen bazı vatandaşlar kalın giysileri tercih ederken, bazıları da günün sıcak geçeceğini umarak kısa kollu giyiniyor.

Soğuklar tam olarak geçmedi

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla hava sıcaklıklarının giderek arttığı Kütahya’da son birkaç gündür özellikle sabah ve akşam saatlerinde soğuk havalar etkili oluyor. https://www.kutahyaninsesi.com/ haber sitesinde yer alan habere göre zirai don tehlikesi ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısıyla beklenen yağış sebebiyle de kentte aniden değişiklik gösteren havalar bazı vatandaşları olumsuz etkilerken, bu durum giyim tercihlerinin de değişmesine neden oldu.

Sağlık açısından önlem alınıyor

Hasta olmamak için tedbirli davranmak isteyen vatandaşların mont ve bot gibi kalın şeyler giydiği görüldü. Bazı vatandaşlar da günün sıcak geçeceğini öngörerek kısa kollu giysilerle gezdi.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ