VALİ ÇELİK’TEN AKARSU’NUN AİLESİNE ZİYARET

Kütahya Valisi Ali Çelik, 1981 yılında Van’ın Erciş ilçesinde göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Er Halil Akarsu’nun ailesini ile geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Emet Sakatlar Derneği Şube Başkanı Mustafa Mutlu’nun ailelerini ziyaret etti.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Şehit eşi Fatma Akarsu ile kızı Aliye Kara ile bir araya gelen Vali Çelik, şehit ailelerinin en değerli emanet olduğunu belirterek her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeye çalıştığını dile getirdi. 


Ziyaretten mutluluk duyduğunu söyleyen Fatma Akarsu, Vali Çelik’e ziyaretleri için teşekkür etti. 


Ziyarette Vali Çelik’e Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan eşlik etti

MUTLU’NUN AİLESİNE ZİYARET

Vali Ali Çelik, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Türkiye Sakatlar Derneği Emet Şube Başkanı Mustafa Mutlu’nun ailesini ziyaret etti. 


Merhum Mustafa Mutlu’nun eşi Hatice, annesi Fatma, babası Ali ve çocukları Fatma Nur ile Ali’yle bir araya gelen Vali Çelik, baş sağlığı diledi.


Ziyaretleri için Vali Çelik’e teşekkür eden Mutlu ailesi, merhum Mustafa Mutlu’nun hayattayken Vali Ali Çelik’i ziyaret etmek istediğini söyledi. 


Ziyarette, Mustafa Mutlu’nun Vali Çelik için aldığı hediyeyi oğlu Ali takdim etti.

PAYLAŞ