Altıntaş-Gediz karayolunda yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI, ANA GÜZERGÂH TRAFİĞE KAPATILDI
Saraycık Köyü Muhtarı Yunus Keman’ın aktardığı bilgiye göre Karayolları 145. Şube Şefliği ekipleri, Altıntaş ile Gediz arasındaki ulaşımı sağlayan karayolunun Saraycık Köyü Değirmen Gediği Rampası mevkiinde yol yapım çalışmalarına başladı. Çalışmaların güvenli şekilde yürütülebilmesi amacıyla mevcut yol geçici olarak araç trafiğine kapatıldı.

ULAŞIM SERVİS YOLUNDAN SAĞLANIYOR
Bölgede ulaşım, Karayolları 145. Şube Şefliği ekiplerince oluşturulan servis yolu üzerinden kontrollü olarak devam ediyor. Trafik akışının aksamaması için gerekli yönlendirme ve uyarı levhaları yerleştirilirken, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

SÜRÜCÜLERE DİKKAT ÇAĞRISI
Muhtar Keman, çalışma alanında hız sınırlarına uyulması, servis yolunda dikkatli seyredilmesi ve olası yoğunluklara karşı sürücülerin tedbirli hareket etmesi gerektiğini belirtti. Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından güzergâhın yeniden normal trafiğe açılması bekleniyor.