TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi hep birlikte el ele inşa edeceğiz” dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, partilerinin önüne konulan her türlü engelleri aşarak, bugün 19. yaşını Cumhurbaşkanı’nın teşrifleriyle kutladıklarını ifade etti.

ÜLKEYİ AYDINLIĞA KAVUŞTURAN AK PARTİ

AK Parti’nin siyasette yer almasının Türk siyasi hayatının dönüm noktalarından biri olduğunu belirten İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, 19 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan ve yeni Türkiye yolunda ülkeyi aydınlığa kavuşturan AK Parti’nin kuruluşunun 19. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ceyhun,” Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte inançla, azimle, özveriyle ve başarıyla nice yıllara” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Kütahya’da yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ceyhun, “Kütahya’mızda bariz belli şeyler, Şehir Hastanesi, Yoncalı’daki ayrı hastane aktif bir şekilde devam ediyor.

2. OSB İLE İLGİLİ BİR TOPLANTI YAPTIK

Yatırımcılarımızın dertlerini dinledik. Notlar aldık. Bunlarla ilgili anında müdahil olduğumuz konular oldu. Ama herkesin merak ettiği bir Hamburger Turkey mevzusu vardı. Bizim nedense insanlarımız bardağın boş tarafından bakıyor.

 ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

‘Gidiyor, kaçtı, zaten olmuyor, engellediler” gibi bir imaj olunmuştu. İnanın çok yakından takip ediyorum. Bizzat arıyorum, ulaşıyorum, hatta belki beraber bir yurt dışı seyahati yapmamız da mümkün olabilir çünkü burada biz ikinci kez onlardan bir yatırım bekliyoruz. 2. OSB’mizin belli sorunları vardı onlarla ilgili de iletilmesi gerekenler iletildi ama anında müdahil olunması gerekenlerde anında müdahil olundu. Çalışmalarımızı 1. OSB, Zafer OSB ve ilçelerdeki OSB’lerde de yapmayı düşünüyoruz.

PAYLAŞ