Tedbirli olalım

Kurban bayramı sonrası ilk mesai gününde bir gelenek haline gelen Tavşanlı Belediyesi bayramlaşma töreni Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Belediye Hizmet binasında gerçekleştirildi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler her bayram sonrası ilk mesai gününde geleneksel hale getirdiği bayramlaşma merasimi için sabah erken saatlerde işçi kadrosunda görev yapan personelin toplandığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne gitti. Burada işçilerle bayramlaşan Başkan Güler, daha sonra Belediye hizmet binasında bulunan personelle bir araya geldi.

Başkan Mustafa Güler’e Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka ve Mehmet Ali Akar da eşlik etti.

“BİZLERİ MEMNUN EDİYOR”

Başkan Güler, Belediye personeli arasındaki birlik ve beraberlikten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Bizler ilçemizde halkımızın rahat yaşam sürmesi adına önemli bir görev üstlenmiş bulunuyoruz. Tavşanlı Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Dolayısıyla personelimiz bir aile bilinciyle çalışmalı ve halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için özveride bulunmalıyız. Çalışmalarımızda hepinize kolaylıklar diliyorum. Aranızda tesis ettiğiniz birlik ve beraberliği devam ettirmenizi istiyorum. Tüm personelimizin geçmiş Kurban Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

– KOVİD-19’A KARŞI TEDBİRLİ OLALIM

Pandemi dolayısıyla personele uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Sizler görevlerinizi yerine getirirken sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Dünyayı etkisi altına alan bir salgınla karşı karşıyayız. Salgına karşı en güçlü silahımız tedbir. Bu nedenle sizden maske, mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz uymanızı rica ediyorum. Hem kendi sağlığınızı koruyun, hem de etrafınızdaki insanların sağlığını tehlikeye atmayın” diye konuştu.

PAYLAŞ