Tatlı heyecan başladı

Kütahya’da yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi birçok sektörde olduğu gibi tatlıcılarda da tatlı bir telaş var. Ellerindeki siparişleri yetiştirmeye çalışan tatlıcılar bu yıl ki ilgiden memnun.

Müşterilerin damak tadına göre hazırlanıyor

Müşterilerinin damak tadına göre en iyi tatlıyı yapıp, tezgâhlarını süsleyen pastaneler ve tatlıcılar, tatlı çeşitleriyle göz dolduruyor.

Camlarına yazılarını asıyorlar

Kütahya’nın en işlek yerlerinde bulunan pastaneler ve tatlıcılar ise iş yerlerinin camına “Bayramlık Tatlı Siparişi Alınır” yazısını asarak müşteri çekiyor.

İmalathanelerde “Kurban” mesaisi

Bayram için tüm hazırlıklarını tamamlayan tatlı imalatçıları yoğun bir mesaiye giriyor.

İmalathanelerde çalışan ustalar ise vatandaştan gelen sipariş üzerine en iyi tatlıyı çıkarmak için canla başla çalışıyor.

“Hem bayram hem de lezzeti düşünülüyor”

24 yıldır tatlı sektöründe hizmet veren Gazioğlu Baklava Yetkililerinden Eyüp Ekerbiçer, bayrama sayılı günler kala satışa devam ettiklerini https://www.kutahyaninsesi.com/ haber sitesine belirtti. Tatlıların günlük hazırladığı için müşteriler tarafından çok beğenildiğini vurgulayan Ekerbiçer, “En çok klasik ev yapımı baklavamız beğeniliyor. Çünkü hem Bayrama uygun hem lezzeti daha güzel geliyor” dedi.

“Bayramların olmazsa olmazı tatlıdır”

Ramazan Bayramı’nın tatlı ve şekerle özdeşleştiğini aktaran Eyüp Ekerbiçer, “Bayram tatlısız olmaz. Bayram deyince akla tatlı, tatlı deyince de akla bayram gelir” ifadelerini kullandı.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ