Tarih Belli Değil!

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım

Tarih Belli Değil!

Yıldırım “İstikbal için Birlik” manşetiyle çıktığımız süreçte tek adaylı olarak kongrelerimiz devam ediyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım İlçe kongrelerini gazetemize değerlendirdi. Yıldırım açıklamasında “Yaptığımız kongrelerin tamamı tek adaylıydı. Haricinde bir aday çalışması olmadı. Genel Merkezimizin de bu doğrultuda “İstikbal için Birlik” manşetiyle çıktığı süreçte tek adaylı olarak kongrelerimiz devam ediyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamalarda devam eden ilçe kongreleri hakkında ve 25 Ekim Pazar günü yapılacak Merkez İlçe Kongresi hakkında bilgiler verdi.

6 İLÇE KONGREMİZİ TAMAMLADIK

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım “Şu ana kadar 6 ilçe kongremizi tamamladık. 3 Ekim’de başlayan Kongre sürecimiz Dumlupınar ilçemiz ile başladı. Dumlupınar ilçemizde daha önce Belediye Başkanlığımızı yapan Niyazi Tezcan, Çavdarhisar kongremizde de Halil İbrahim Topbaş, Şaphane’de mevcut başkanımız Ali Yeşil Ok, Pazarlar ilçemizde İsmail Kul, Hisarcık’ta İsmail Durmaz, Domaniç’te de vefat eden Halil İbrahim Türkmen Bey’in yerine Yıldıray Aydın Bey İlçe Başkanı olarak seçildi. Şu ana kadar 6 kongremizi tamamladık” dedi.

MERKEZ İLÇE KONGRESİ PAZAR GÜNÜ

İl Başkanı Yıldırım “21 Ekim Çarşamba Günü Aslanapa, Altıntaş 22 Ekim Perşembe Günü Gediz, 23 Ekim Cuma Günü Simav, 24 Ekim Cumartesi Günü Tavşanlı ve Emet, 25 Ekim Pazar Günü de Merkez İlçe Kongremiz ile ilçe kongre sürecimizi tamamlayacağız” dedi.

TEK ADAYLI OLARAK KONGRELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Yaptığımız kongrelerin tamamı tek adaylıydı. Haricinde bir aday çalışması olmadı. Genel Merkezimizin de bu doğrultuda “İstikbal için Birlik” manşetiyle çıktığı süreçte tek adaylı olarak kongrelerimiz devam ediyor. Bu zamana kadar partimizden geçmiş kıymetli başkanlarımıza canı yürekten teşekkür ediyorum. Göreve yeni başlayan başkanlarıma da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.

AYHAN TOY YENİDEN ADAYIMIZ

Merkez ilçe kongremizde tek aday olarak devam edecek. Orada da mevcut başkanımız Ayhan Toy Bey yeniden adayımız. Merkez İlçe kongremiz TOKİ girişinde ki yeşil bahçe düğün salonunda yapılacak.

İL KONGRESİ TARİHİMİZ BELLİ DEĞİL!

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım “İl kongresi tarihimiz belli değil. İlçe kongrelerimizin tamamlanmasının ardından Genel Merkez ziyaretimiz olacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre süreçleri 9 Ağustos’ta Samsun İlk Adım ilçesi ile başladı. Genel Başkanımız Tüm İllerin kongrelerini 9 grup halinde tamamlıyor. Bize verilen talimatta bu doğrultuda bizde diğer illerle birlikte Genel Merkezimizin uygun gördüğü bir tarihte kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

 KONGRELER BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım “Öncelikli olarak şunu söylemem lazım! Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreler bir bayrak yarışıdır. Milliyetçi Hareket Partisinde kongreler diğer siyasi partilerden farkı bizde kaybeden yoktur, kazanan vardır. Kazanan da her zaman Milliyetçi Hareket Partisi’dir, Ülkücü harekettir, davadır. Dolayısıyla burada ki isimlerin bir önemi yok. Burada tek bir şeyin önemi var. Oda Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.

OY ORANLARIMIZI ARTIRDIK

21 Mayıs 2017 tarihinde göreve geldim. 1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kütahya’da ki oyu %15,84’dü. Biz bunu tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışarak 24 Haziran seçimlerinde %18.5’lara 31 Mart genel seçimlerinde ise, %25,6’ya kadar dayandırdık. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olmamızla beraber oylarımızda ki artış tüm Kütahyalı hemşerilerimizin destekleri sayesinde oldu. Bizim ve teşkilatlarımızın özverili çalışmaları ile birlikte gerçekleşti. Göreve geldiğimizde hedeflerimiz vardı. Bunlardan en önemlisi Kütahya’da Belediye Başkanlığını almak, partimize kazandırmaktı. Allah’a şükürler olsun ki, bunda başarılı olduk. Önemli diğer bir hedefimiz 1 Kasım seçimlerinde kaybetmiş olduğumuz vekilimizi partimize kazandırmaktı. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi gibi Kütahya’da ki bir partiye ve teşkilatlara Milletvekilsizlik yakışmıyordu. Allah’a çok şükürler olsun ki, 24 Haziran seçimlerinde de Kütahya sevdalısı bir milletvekilimizin tüm hemşerilerimizin bize olan inancını arkamıza alarak Kütahya seçimlerinde de Milletvekili seçimlerinde de başarılı olduk.

HİZMET BİNAMIZI YETERLİ HALE GETİRDİK

 Bununla kalmadık partimize kurumsal manada yeterli gelmeyen hizmet binamızı yeterli bir hale getirdik. Hem vatandaşlarımızın hem insanlarımızın hem partililerimizin hem dava arkadaşlarımızın rahatlıkla hizmet alabileceği bir parti binası haline getirdik. Hedeflerimiz bundan sonrasında da var. Bu biz olalım olmayalım. Ama bu zamana kadar yaptığımız tüm çalışmalarda sonucu ne olursa olsun. Sebebi ne olursa olsun. Dışarıya odaklanmış bir şekilde çalışmalarımızı yaptık ve başarılı da olduk. Burada ki karar takdir genel merkezimizindir.

PAYLAŞ