TAKDİR TOPLAYAN PROJE

Sekiz farklı ildeki okullarda görevli öğretmenler tarafından hayata geçirilen proje takdir topluyor.

Kütahya’nın da içerisinde yer aldığı ve sekiz farklı ildeki okul öğretmenleri tarafından hazırlanan proje sayesinde okuldaki arkadaşlarıyla etkileşim halinde olmaları sağlanan öğrenciler birbirlerinden kopmuyor.

Kütahya Cahit Zarifoğlu İlkokulu öğretmeni H. Handan Güven’in de içerisinde bulunduğu projeni kurucuları İzmir 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Pelin Çiçek,

Aydın Çine Akçaova Ortaokulu öğretmeni Okan Aksoy ile proje ortakları Çorlu Ortaokulu öğretmeni Esra Kayıhan,  Akçaova Ortaokulu Öğretmeni Gamze Aksoy, Kırıkkale Seher Vuslat Aytemiz İlkokulu öğretmeni Kürşat Öztaş, Malatya Hanımın Çiftliği Sadiye-Lütfi Evliyaoğlu Ortaokulu öğretmeni Merve Boyraz, İzmir Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu öğretmeni Nalan Güven, Çorlu Ortaokulu öğretmeni Nevin Şahin ve Kırıkkale Hacılar Seher Vuslat Aytemiz İlkokulu öğretmeni Sedat Gök yer alıyor.

Projeyle ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Dünyayı ve ülkemizi etkileyen, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi okullarından uzak bırakan zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte öğrencilerimiz arkadaşlarıyla aynı sınıf ortamında olmayı, gülmeyi, paylaşmayı özlediler. İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte öğrencilerimizin okuldaki arkadaşlarıyla etkileşim halinde olmaları, ortak okullardaki öğrenci arkadaşlarıyla tanışmaları ve kendi emekleriyle oluşturabilecekleri ürünleri ve hobilerini paylaşarak öz güvenlerini artırmaları için bu projeyi başlattık. Bu süreçte yalnız olmadıklarının farkına varmalarını sağlamayı ve karantina sürecini fırsata çevirerek, öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirmelerini amaçlıyoruz.”

PAYLAŞ